Terve arvon thainyrkkeilyväki,

Nyt olemme muutaman päivän saaneet palautua tahoillamme sm-kisaviikonlopusta, jonka jälkimainingeissa usea meistä on kaatunut sängyn pohjalle; ilmeisesti kisoissa tehokkaasti levinneen influenssan seurauksena.

Jonkin verran influenssa kaatoi porukkaa jo kisojen alla, mikä näkyi poisjäänteinä. Tämän vuoksi tänä vuonna ei saatu ihan niin isoja kisoja osanottajamäärältään mitä parina edellisenä vuotena.

Hyvät kisat saatiin kuitenkin aikaiseksi ja omasta näkövinkkelistäni ja saamani palautteen perusteella kisat olivat onnistuneet kaikin puolin.

Eli on virallisien kiitoksien aika. Kiitos Pietilän Mikalle ja hänen talkooporukalleen ja järjestävälle seuralle Porvoo Thaiboxing Clubille onnistuneista kisajärjestelyistä. Aikataulut piti, kaikki meni jouhevasti ja Susa pikku apureineen piti huolta että kahvia ja pikkupurtavaa riitti pitkinä kisailtoina ja päivinä.

Matseja on paljon, osa on äärimmäisen tasaisia. Me thainyrkkeilyvalmentajat eletään kovalla tunteella mukana omien ottelijoiden edesottamuksissa. Siinä ajoittaisessa ristitulessa tuomareiden työ ei aina ole helppo. Tuomiot herättävät aina keskustelua ja joskus isompaakin porua. Kaikki paikalla olleet, voimme varmasti olla kuitenkin yhtä mieltä että tuomarit onnistuivat tehtävässään erinomaisesti. Päätuomari Tommi, punnitukset hoitanut tuomari Janne, Manu, Katru, Aki, Olli, toivottavasti ketään unohtamatta, Iso kiitos teille.

Kiitos kaikille seuroille, jotka ilmoititte ottelijanne kisoihin. Sillä tavoin toitte panoksenne kisoihin ja annoitte tätä kautta kisoille sen arvostuksen, jonka jokainen osanottaja mukanaan tuo.

Ja viimeisenä isoin kiitos ottelijoille. Kisoihin valmistautuminen ja siihen liittyvät uhraukset, dietit, painonvedot, jännitykset ja viimeisenä se kehään nouseminen. Joidenkin tie päättyi karsintoihin, joillekin käteen jäi hopeaa ja joidenkin vuoro oli päästä nauttimaan mestaruudesta. Kaikki te annoitte panoksenne että kisat olivat sellaiset kuin ne historiaan jäävät.

Mukavaa kevättä ja nähdään kisoissa!

SMTL:n puolesta

Antti Naakka

Nelly