Suomen Muaythai – liitto ry

Alottelijan campin valinta

Uutiset Foorumit Muaythai Thaimaa Thaimaan Campit Alottelijan campin valinta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #41041

  PetriK

  Jäsen

  Peruskurssin päätteeksi ajattelin lähtee jollekkin campille Phukettiin. Netistä löytyy valinnanvaraa aika paljon, vaikee noista päätellä. Kaikki kokemukset tervetulleita. Ajankohta maalis-huhtikuu. 8)

  #69010

  Kerppu

  Jäsen

  Kävin vuosi sitten muutaman kerran treenaamassa Tiger Muay Thailla Phuket townissa. Siellä näytti harjoittelevan paljon eritasoisia länkkäreitä (ottelijoita oli muutamia ja isompi ryhmä harrastajia). Kyseessä on aika iso sali ja tottakai ulkomaalaisessa omistuksessa. Opetus varmaan ihan ok tasoa, toki vaikea sanoa parin vierailukerran perusteella mitään syvällistä, mutta voin silti suositella ja menisin itse uudelleenkin. Siellä on muuten myös ravintola, josta saa virvokkeita ja “laihdutusruokaa”. Mulle ainakin reenin jälkeen maistui jäinen hedelmä-proteiini-smoothie. Namnam 😛 Ja tietysti no sugar!!
  Kävin myös yhdellä “turistisalilla” Patongilla, mutta en enää löytänyt niiden nettisivuja, enkä muista nimeä. Pieni paikka Patongin takana, hieman vuorta ylöspäin. Sinne ei kannata mennä! Laiskoja mitsin pitäjiä..eivät neuvo ollenkaan. Hassua oli ennen kaikkea se, että halusivat minun laittavan heidän salin hanskat (??), mutta sitten mitsisettien jälkeen ne piti antaa pois toiselle harrastajalle, vaikka jatkoin vielä treeniä säkillä (onneksi oli omat hanskat repussa..). Kyselivät kun olin lähdössä, että menenkö seuraavana päivänä. Sanoin, että EN. Kiitos!

  #69011

  wade

  Jäsen

  Tigerin naapurissa Dragon Gym, pienempi ja enemmän paikallista menoa. Henk koht padiä + sparria. Aamutreenit luokkaa 300 bht. Mä tykkäsin.

  #69012

  Excelsis88

  Jäsen

  Olen suunnitellut loma ja treeni matkan yhdistämistä Thaimaassa. Olen harrastanut thay nyrkkeilyä mutta parin vuoden tauko kyseisestä lajista painaa päällä. Bjjtä nykyään enemmänkin harrastelen. Tarkoitus olisi kaverin kanssa lähteä treenaamaan/lomailemaan noin 1-2kk.

  Luin artikkelin FightSport lehdestä, joka käsitteli nimenomaan thay nyrkkeily camppeja. Tämä Tiger Muay thai mesta vaikuttanut minulle sopivalta, sillä haluan ydistää bjj ja thai nyrkkeily treenit. Youtubessa on kattava suht koht uusi esittelyvideo paikasta, jossa paikan länkkäri(jenkki?) omistaja esittelee ja kertoo paikasta. Saitit avaavat hyvin myös paikkaa ja mahdollisuuksia. Foorumeita luinkin mutta vielä kyselisin kokemuksia tästä kyseisestä paikasta? Hyviä ja huonoja puolia?

  Matka sijottuisi ajalle Marras-Tammikuu ajalle. Tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa. Polamk toinen vaihe puskee ekaksi ja mahd kolmas vaihe päälle.

  #69013

  Moomin

  Jäsen

  Tiger Muay Thai on erittäin kaupallinen ja kyseisessä paikassa on todella todella paljon farangeja (ts. liikaa). Rahastuksen maku paistaa paikasta läpi. Hyviä puolia on se, että campilla on mahdollista harrastaa kaikenlaista, mm. toiminnallinen harjoittelu, jooga, muay thai, mma, nyrkkeily, kuntosali… Ja se on suht turvallinen valinta ulkomaalaiselle. Mutta jos muay thai -treenimatkan haluaa, kannattaa ehdottomasti mennä muualle.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.