Suomen Muaythai – liitto ry

Muay Tribe etsii alivuokralaista/käyttövuorojen ottajaa Vallilaan

Uutiset Foorumit Muaythai Yleinen keskustelu Muay Tribe etsii alivuokralaista/käyttövuorojen ottajaa Vallilaan

Merkitty: 

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #110265

  anteroh

  Osallistuja

  Helsingin Vallilassa sijaitseva thainyrkkeilyseura Muay Tribe etsii toimitiloihinsa sopivaa alivuokralaista tai käyttövuorojen varaaja.

  Tilamme on käytössä lähinnä iltaisin thainyrkkeily/nyrkkeilyharjoituksiin tällä hetkellä 4 kertaa viikossa ja useammille käyttövuoroille olisi varaa runsaasti. Kanssamme salia jakamaan sopisi loistavasti jokin esim. pieni itsepuolustus-, kamppailu-, tanssi- tai joogaseura/porukka. Muutkin liikuntamuodot ovat mahdollisia kunhan tilan jakaminen thainyrkkeilyporukan kanssa onnistuu.

  Vuokrapyyntö on 400-600 euroa riippuen kuinka yhteensopiva alivuokralainen kanssamme on. Vuokra sisältää vesi-, sähkömaksun sekä internet-yhteyden. Vaihtoehtoisesti on mahdollista varata käyttövuoroja salista hintahaarukalle 25-30e/kerta riippuen kuinka monta vuoroa otetaan.

  Salitilamme on kaikkiaan vajaa 100 neliötä, joista noin 90 neliötä on salitilaa. Suurin osa avotilasta on tatamimattoa, lisäksi salissa on pieni kehä (n 3x3m) ja viisi säkkiä. Salissa on useampi lämpöilmapuhallin, joilla voi tarvittaessa viilentää tilaa. Tilaan on mahdollista saada kulkulätkiä helpottamaan liikkumista.

  Tilasta löytyy myös tv, äänentoistolaitteet ja videotykki kankaineen.

  Mikäli yhteistyö/vuokrasuhden thainyrkkeilyseuran kanssa kiinnostaa ja ytimekkäälle tilalle Vallilassa olisi käyttöä niin olkaa yhteydessä!

  Kuvia salista: google kuvat..

  Lisätietoja: antero.hynynen@muaytribe.fi

  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 6 kuukautta sitten anteroh.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 6 kuukautta sitten anteroh.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 6 kuukautta sitten anteroh.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.