Suomen Muaythai – liitto ry

SM-kilpailut 2017 jälkiporinat

Uutiset Foorumit Muaythai Yleinen keskustelu SM-kilpailut 2017 jälkiporinat

Tämä aihe sisältää 16 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  imported_Nelly 2 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

 • Julkaisija

  Viestit

 • #39505


  tku

  Osallistuja

  Saako kisapaikalta ostettua ottelupaitoja?


  SM-kisojen jälkiporinat siirretty tähän ketjuun t: ylläpito

  #54032

  Jep, kisapaikalla on Blue Cornerin pieni myyntipiste josta saa ostettua myös ko paitoja.

  #54031


  pertsa

  Osallistuja

  Tuosta paita-asiasta on nyt pakko kirjoittaa muutamia rivejä, kun siitä on tullut keskustelua ja olen saanut siitä itsekin paljon kyselyitä:

  Blue Corner Sport oli ja on ainoa varustetoimittajista, joka pystyi toteuttamaan varusteiden ja muiden sponsoreille vaadittavien asioiden järjestämisestä Suomen Muaythai-liiton SM-kisojen yhteyteen. Näin ollen Blue Corner Sport on kilpailuiden ainoa virallinen kisasponsori Suomen varustetoimittajista.

  Kisapaikalle tulee otteluvarusteiden lisäksi Blue Corner Sportin esittelypöytä, jossa voi tutustua tuotteisiimme ja noutaa ennakkoon tilatut kisapaidat, sekä ostaa niitä myös lisää.
  Huom:Pöytä on pystyssä esim perjantaina klo 12.00.

  Toimitamme myös paikalle muutamat naisten rintasuojat, joita voi lainata ilmaiseksi, jos omia ei ole hankittuna, tai mukana.

  Blue Corner Sport on ainoa varustetoimittaja, jolla oli oikeus käyttää SM-kisoja markkinoinnissaan, sopimukseen kuului rahallisen panostuksen lisäksi myös kisavarusteiden toimittaminen ja monta muutakin asiaa, jotka ovat vieneet paljon aikaa, vaivaa ja rahaa.

  Sopimuksen ulkopuolelle jätettiin kisa-asut, enkä niitä itsekään halunnut vaatia sopimukseen mukaan, koska ymmärrän, että monelle on tärkeätä otella esim oman seuran shortseissa ja halusin kunnioittaa sitä. Samoin tietyistä paidoista ei tehty pakollista, koska kukaan ei osannut odottaa, että sitä käytetään sitten väärin omassa markkinoinnissa jonkun toisen varustetoimittajan toimesta.

  20-vuotisen yritykseni olemassa olon aikana olen sponsoroinut useita eri kamppailutapahtumia (ja järjestänytkin) , eikä kertaakaan aiemmin ole tullut vastaan tilannetta, että toinen varustetoimittaja käyttäisi toisen järjestämää tapahtumaa, tai tapahtumaa, missä tiedetään toisen olevan sponsorina, omaan markkinointiinsa ja yrittäisi sponsoroida tapahtumaa väkisin jakamalla esim ilmaisia tuotteita osallistujille, että saisi omat logonsa siihen toisen järjestämään/sponsoroimaan tapahtumaan näkyville “väkisin”. Ei kertaakaan.

  Minulle ei itselleni ole tullut mieleenikään, että olisin mainostanut esim Fight Festivalin, Lucky Punchin, Total Fightin, Battle of Porvoon, tai minkään muunkaan tapahtuman yhteydessä, että olisin markkinoinut julkisesti tapahtumia apuna käyttäen, että jaan tavaraa kyseisen tapahtuman osallistujille ilmaiseksi. Siis että olisin käyttänyt toisen tapahtumaa hyväkseni, tai tapahtumaa, jossa tiedän toisen olevan sponsorina.
  No, ehkä olen tälläinen “dinosaurus”, jolla on kuitenkin vielä jotain arvoja jäljellä, joita raha ei saa ohittaa.

  Nyt ikävä kyllä näin on käynyt ja kukaan ei osannut sitä odottaa. Jos näin olisi odotettu tapahtuvan, niin olisin vaatinut nilkkatuista lähtien kaikki otteluvaatteet olevan myös vain tiettyä merkkiä.

  No, jokainen voi itse ajatella, onko tuollainen toiminta moraalisesti ja urheilullisestikaan reilua. Ja tehdä omat ratkaisunsa ja johtopäätöksensä sen mukaan. Varustetoimittajilla on ollut nyt onneksi jo monia vuosia kilpailusta huolimatta ihan ok välit ja on tehty myös yhteistyötä, josta on ollut hyötyä lajin eteenpäin menemiseksi ja myös suunnitelmissa oli tehdä näin entistä enemmän myös tulevaisuudessa. Viekö tälläiset toimet sitä lajin yhteistyötäkin eteenpäin, voi jokainen myös itse ajatella sisimmässään?

  Liitto myös suositteli seuroille, että Blue Corner Sportilta voi tilata kisapaidat ja olen myös saanut näitä tilauksia ennakkoon. Valitsin paidoiksi hyvin laadukkaat Qliguen tekniset paidat, joita voi käyttää sitten myöhemmin myös treenipaitoina.
  Paidat ovat aika arvokkaita myös sisäänostohinnalla ja olisin saanut kyllä halvimmillaan hihattomia paitoja jopa muutaman euron hintaan, mutta halusin tarjota laatua ennemmin, kuten muissakin tuotteissa.

  Nyt jotkut ennakkotilaajat ovat jopa yrittäneet perua tilauksiaan, koska he ovat huomanneet somesta, että toinen varustetoimittaja “jakaa ilmaiseksi paidat kisoihin”. (Suora lainaus eräästä sähköpostista). Eli he käsittävät, että joku toinenkin sponsoroisi kisoja ja näinhän ei ole.

  Yritän nyt oman paitatoimittajani kanssa saada tätä yllättävää sotkua hoidetuksi jotenkin järkevästi ja luultavasti saan alennettua paitojen hintoja ja voin tarjota myös esim osalle ottelijoista (niille, joita jo ennestäänkin sponssaan, tai teen yhteistyötä), tai esim finaaliottelijoille paidat myös ilmaiseksi. Toivotaan näin.

  Tiedotan tästä nyt mahdollisimman pian.

  Muuten toivotan kaikille hyvää loppuvalmistelua SM-kisoihin ja tavataan Tampereella!

  Järjestin myös Suomen Muaythai-liiton SM-kisoihin ensimmäistä kertaa arvovieraan pitämään kisojen alkuun pienen puheen ja avaamaan virallisesti nämä kisat.
  Eli, meille on suuri kunnia saada Thaimaan suurlähettiläs avaamaan virallisesti kisat perjantaina. Siinä tilaisuudessa olisi arvovierasta kohtaan kohteliasta olla ottelijoiden ja huoltajien paikalla, kun hän pitää tätä puhetta ja avaa virallisesti kisat klo 15.00.

  https://www.facebook.com/Blue-Corner-Sport-327625927324050/

  #54037


  tku

  Osallistuja

  Tuleeko matsit youtubeen vai kuvataanko itse?

  #54038

  Liitto ei valitettavasti ole onnistunut järjestämään valokuvausta /videokuvausta kisoihin.
  Ilmoitamme jos kuvaajan onnistumme saamaan vielä näin lyhyellä varoitusajalla.

  Jos tästä pestistä olisi joku kiinnostunut voi minuun olla yhteydessä asap.

  Nelly

  #54036


  pertsa

  Osallistuja

  Ottelupaidoista:

  Blue Corner Sportilta paidat ennakkotilanneet saavat paidat kaikki ilmaiseksi.
  Ne voi noutaa Blue Corner Sportin esittelypöydältä kisapaikalta pe klo 12 lähtien. Olemme siellä myös lauantaina ja sunnuntaina.

  Paikan päältä voivat ottelijat (tai heidän huoltajansa) vielä ostaa noita teknisiä paitoja hintaan 10€/kpl (alunperin hinta oli 20€/kpl ja 2kpl=35€).

  Finaaliin päässeet voivat hakea paidan finaaliotteluun myös ilmaiseksi.

  Tarjoukset voimassa niin kauan, kuin paitoja riittää ja edellyttäen, että niitä käytetään otteluissa.

  Blue Corner Sport on muuten aiemmin jo luvannut vielä sponssata kisojen parhaalle miesottelijalle sekä naisottelijalle molemmille ilmaiset hanskat (koon ja värin voi valita). Värivaihtoehtoja näkee esim tuolta facebook-sivuiltamme.

  #54035


  tku

  Osallistuja

  Kiitos SMTL:lle ja järjestejille hyvin sujuneista SM-kisoista ja onnittelut mestareille ja Combatille Härmän maljasta!

  Pientä pureskeltavaa jäi kuitenkin kisoista, niin ajattelin kirjoitella palautetta.
  – Ajankohta keskellä kesää on vähän huono ja aloituspäivä perjantaiaamuna oli monille hankala töiden takia. Joku jäi kuulemma kisoista perjantain takia.
  – TV näkyvyys on tietysti hienoa, mutta median hajaantuminen someen on vienyt tv:ltä sen mahdin joka sillä aikoinaan oli, joten en tiedä onko SM-viikoilla osallistuminen mitenkään pakko kahden tv-matsin vuoksi.
  – L-koon kypärät olivat pieniä, mutta eivät sitten aiheuttaneet suurempia ongelmia. Ehkä ottelijoilta voisi tulla omakohtaisempaa kommenttia.
  – Punnitus ja järjestelyt sujuivat loistavasti. Tosin pukuhuoneiden sijainnista oli vähän tietoa.
  – Kilpailupaikka oli turhan suuri, SM:t toimivat paremmin intiimeissä tiloissa kuten Lahdessa ja Porvoossa taannoin. Tästä antaisin toisen miinuspisteen SM-viikoille.
  – Some tiedotus kuvineen, tuloksineen ja tunnelmineen oli parasta A-luokkaa!
  – Otteluvideoiden puute koosteineen jäi nyt aiemmista vuosista (Lahti, Porvoo). Tiedän että se maksaa rahaa, mutta jollain keinoin se mainituissa kisoissa onnistui.
  – Avoin pistearvostelu aiheutti hämmennystä ainakin miesten 75kg:n finaalissa molemmissa kulmissa. Tuomareilta olisi voinut tulla joku pieni infopläjäys kilpailijoille ja valmentajille ennen kilpailuja.

  Ajankohta oli oikeastaan suurin närästys muuten lähes kiitettävän arvoisista kisoista. Ensi vuoteen!

  #54034


  polvi

  Jäsen

  Olen täysin samaa mieltä kahdesta ensimmäisestä kohdasta ja myöskin siitä että kaikki ottelut tulisi kuvata sekä myös tehdä koosteet joka ottelupäivältä koska niitä on hyvä käyttää somessa lajin mainostamiseen !

  #54033


  Katru

  Jäsen

  Hei!

  Kiitos palautteesta!

  Olen täysin samaa mieltä siitä, että meidän olisi pitänyt saada highligtsit, otteluvideot, valokuvat yms. kuten nykymaailmassa kuuluukin. Epäonnistuimme tässä, mutta ensi vuonna tiedostamme tämän asian tärkeyden entistä paremmin.

  Mitä taas tulee TV-lähetyksiin, olen täysin eri mieltä tästä. Lajiliittona saimme enemmän positiivista palautetta lajin ulkopuolisilta ihmisiltä kuin koskaan aikaisemmin. Lajimme teki vaikutuksen moniin sellaisiin, jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan lajista. Ihastutimme energisyydellä, iloisuudella, rajuudella, taidolla, ihan kaikella. Olen aina halunnut tuoda lajistamme esiin kaikkea sitä positiivista, mitä itse siinä näen ja koen. Tässä me onnistuimme ja se voi poikia tulevaisuudessa paljon hyvää.

  Ottelujen pisteytyksestä yleisesti:

  Amatöörisäännöillä kaikki erät ovat saman-arvoisia ja jokainen erä on ikään kuin ”oma ottelunsa”. Jokaisesta erästä pitää saada voittaja ja 10-10 pisteytystä vältetään. Näin pienetkin asiat ratkaisevat erittäin tasaisissa otteluissa/erissä.

  Ottelut pisteytetään siten, että voittaja saa joko 10-9, 10-8 tai 10-7 pisteet jokaisesta erästä. Ottelun päätyttyä kaikkien pistetuomareiden pisteet lasketaan yhteen ja näin saadaan ottelun kokonaispistemäärä.

  Vaikka ottelija voittaisi molemmat erät, se ei tarkoita että voitto olisi tullut puhtaasti 10-9. Eräkohtainen voitto voi olla myös hajaäänin ja tämä luonnollisesti vaikuttaa kokonaispisteisiin.
  Vaikka ottelija voittaisi molemmat erät puhtaasti 10-9 ja häviää viimeisen erän 8-10 hän voi hävitä koko ottelun. Pisteet menevät tässä tapauksessa tasan ja jokainen arvostelutuomari päättää, kumman ottelijan laittaa voittamaan koko ottelun. Hänellä on valittavana vaihtoehdot:

  -kumpi ottelijoista hallitsee enemmän tai osoittaa parempaa ottelutyyliä
  -kumpi ottelijoista puolustautuu paremmin
  -muu syy

  Luvunlasku ei automaattisesti vähennä -1 pistettä erästä, tämä riippuu mistä syystä luvunlasku on tullut. Erä voi olla pisteytetty siis luvunlaskusta huolimatta 10-9. Erävoitto voi olla myös ilman luvunlaskua 10-8. Tämä edellyttää erän täydellistä hallinnointia ja ylivoimaista osumista läpi erän.

  Vaikka ottelun tulos on 3-0, pisteet voivat olla esimerkiksi 30-27 (selkeä voitto ja jokaisesta erästä) tai 29-28 (tasainen ottelu, jossa voittaja on hävinnyt yhden erän).

  Otteluja arvioitaessa huomiota kiinnitetään lajinomaisuuteen, voimaan, tasapainoon, tekemisen tarkoituksenmukaisuuteen, aktiivisuuteen, puolustautumiseen, sääntöjen noudattamiseen.
  Jos kehätuomari huomauttaa ottelijaa virheellisestä tekemisestä, tätä ei huomioida pisteytyksessä / tilannevoitoissa.

  Tervetuloa kehä- ja arvostelutuomarikursseille, seuraava on Pohjois-Suomessa!

  #54030


  Katru

  Jäsen

  Moi,

  Ottelujen pisteytykseen on lisätty enemmän infoa. Mikäli vielä tulee kysyttävää, vastailen mielelläni. Ellen osaa itse suoraan sanoa, käsittelen asian kansainvälisen tuomaritiimini kanssa ja palaan asiaan.

  Terveisin,
  Katarina Perkkiö

  #54029


  pertsa

  Osallistuja

  Pariin asiaan vastaan liittyen Rikun kommenttiin:

  (Kirjoitin tämän aika nopeasti, mutta…)

  Kypärät on aina kaikissa aiemmissa sali-ja suuremmissa kisoissa olleet samat ja tuo L-koko on aina riittänyt, mutta tulevaisuutta varten lisäämme myös tuon XL-koon kisavalikoimiin, jotta se on käytettävissä, mikäli tuo L-koko ei riitä.

  Pisteytyksestä olen samaa mieltä ja tämä ei nyt mene yhtään vastapuolen kritiikiksi. Heidän kaveri otteli kolme matsia viikonlopun aikana, joka on hieno suoritus jo sinänsä. Olisimme halunneet omallekin ottelijalle useamman ottelun, kuin vain tuon yhden.

  Mutta tuo ilmoitus joka erän lopussa voittajasta on näköjään hyvin harhaanjohtava, kun esim niitä pisteitä ei näe sitten kuitenkaan reaaliajassa, tai edes sen erän jälkeen. Kuten esim potkunyrkkeilyssä.

  Katrun kirjoitus pisteytyksestä on osin hieman erilainen, mitä IFMA:lla ja Suomessa on aiemmin pidetty ja pääasia olisi ollut, että mikäli MITÄÄN muutoksia on tullut pisteytyksiin joko IFMA:lla, tai otettu käyttöön Suomessa, niin niistä pitäisi informoida seuroja heti (eikä pelkästään tuomarikoulutuksissa), jotta seurat ja valmentajat tietäisivät, miten ottelua varten treenataan ja suunnitellaan ottelu sitä ennen ja varsinkin sen aikana.

  Myös kisoja ennen olisi pitänyt pitää yhteinen sääntöpalaveri, jolloin kaikilla olisi ollut selvästi tiedossa käytettävät säännöt ja pisteytykset.
  Mielestäni sellainen oli tarkoitus pitääkin, mutta se jäi pitämättä. SM-kisojen tasoisissa kisoissa sellainen pitäisi ehdottomasti pitää, varsinkin kun nuo arvosteluperusteet näyttävät olleen hieman epäselviä. Ja sellaisia on pidetty jopa ihan salikisoissa.

  Tuosta arvostelusta yleensä puhuin jo kisapaikalla kokeneiden thainyrkkeilijöiden ja tuomareiden kanssa, sekä tapahtuman jälkeen. Ja kaikilla oli hyvin ihmettelevä näkemys asiasta.

  Enkä tässä siis nyt tarkoita vain tuota yhtä ottelua, vaan noita arvosteluperusteita yleensä, mitä on tullut ilmi.

  IFMA:lla ja Suomessa on ollut käytössä jo jonkin aikaa käytäntö, “ettei luvunlaskusta lähde pistettä”. No, käytännössä tuomari on saattanut kuitenkin siitä vähentää pisteen.

  Katru mainitsi, että 10-8 voidaan tuomita, jos on “erän täydellistä hallinnoimista ja ylivoimaista osumista läpi erän”.

  Tuossa -75:ssa sininen kulma siis kuulutettiin voittamaan kaksi ensimmäistä erää ja kolmanteen lähdettiin siten, että lähinnä passaillaan ja varmistetaan ottelua. Toinen yritti tietenkin hakea keskeytystä ja saikin pari hyvää osumaa, mutta lukua ei laskettu, eikä meidän kaveri ollut kuitenkaan nimenomaan puhtaita osumia laskettaessa “säkkinä”, vaan pystyi hyvin myös torjumaan “hyökkäyksiä”.
  Hän oli selvästi passiivinen, mutta niin voi ottelussa ollakin ja hävisi kyllä erän, joten se olisi pitänyt tuomita 10-9.
  Ottelun jälkeen ihmettelin kehätuomarille (Amnartille), miten tämä voi kääntyä näin ja hän vastasi, että meidän kaveri oli passiivinen. No niin oli, mutta jos ottelija on liian passiivinen, että siitä syystä vähennetään piste, niin kehätuomarin pitäisi huomauttaa siitä. Tässä erässä kehätuomari sanoi vain kerran lähinnä molemmille “fight” kesken ottelun, kun mitään ei tapahtunut.
  Itse passiivisuudesta ei vähennetä pisteitä, eikä aktiivisuudesta niitä suoraan välttämättä anneta.

  Jos arvostelutuomareilla on valta laittaa esim viimeinen erä tärkeämmäksi, kuin kaksi aiempaa, niin sitä kannattaisi aina sitten passailla yhden-kaksi erää ja säästellä voimia ja pistää täysi mylly päälle sitten viimeisessä erässä, jolloin voittaisi ottelun.

  Myös tuo 10-8 arvostelu on ollut yleensä hyvin harvinaista ja silloin pitäisi oikeasti toisen osua koko erän kunnon puhtaita osumia toiseen niin, että toinen olisi ihan “hätää kärsimässä”. Tai tulla se luvunlasku (josta siis ei pitäisi periaatteessa vähentää pistettä).

  Arvostelutuomareilla on mielestäni liian iso valta kääntää ottelu ihan eri suuntaan antamalla erälle 10-8 lukemat ilman hyvin selvää syytä, kuten luvunlaskuja tms. Ja jos tilanne on tasan pisteissä kolmannen erän lopussa, niin arvostaako sitten arvostelutuomari sen yhden viimeisen erän tärkeämmäksi, kuin ne kaksi ensimmäistä, miksi?

  Monissa muissakin otteluissa nähtiin tapauksia, jolloin kaksi erää johdossa ollut ottelija ei tehnyt juuri mitään enää kolmannessa erässä.

  Mutta tämä meni nyt tuomareiden mukaan näin ja urheiluhenkisinä onnitellaan sarjan ja ottelun voittajaa ja taustajoukkoja!

  Jotenkin tuntuu vain, ettei nyt tuomareilla, eikä seuroilla, valmentajilla ja ottelijoilla ole selvää kuvaa, miten täällä ja maailmallakin nyt tällä hetkellä arvostellaan ottelut ja se on todella huono asia. Vaikka IFMA:nkin kokouksissa puhutaan välillä pisteytysten ja arvosteluiden muuttamisesta, niin thaimaalaiset ja muut kokeneet tuomarit tuomitsevat ottelut kuitenkin samalla tavalla, kuin ennen.

  Editoin tähän myöhemmin, että hyvin luultavasti (ja kuulemma) ne ottelut arvostellaan kyllä “maailmalla” samalla tavalla, kuin ennenkin. Ehkä täällä mietitäänkin niitä “muutoksia” jopa liikaa, joka sekoittaa asiaa…?

  Muuten varsinkin Nelly teki todella ison työn kisojen järjestelyissä. Ennakkomainonta oli täysin olematonta “suurelle yleisölle”. Mitään julisteita ei saatu jaettavaksi, eikä noita SM-viikko julisteitakaan näkynyt juuri kaupungilla (en nähnyt yhtään ja samaa sanoi moni muukin). Eli sitä näkyvyyttä olisi voinut lisätä muuallekin kuin vain lajin omalle väelle. Niin olisi saanut sitä näkyvyyttä lajille vielä enemmän. Tampereella tuskin kukaan lajin ulkopuolella tiesi, että kaupungissa järjestetään thainyrkkeilyn SM-kilpailut.
  Liitto nimenomaan kielsi minua myös kutsumasta paikalle tuttuja toimittajia, joiden avulla olen saanut lajista juttuja paljon myös valtakunnalliseen mediaan. Tämä jäi vähän auki, miksi laji ei olisi saanut saada lisää näkyvyyttä.

  Tuon videohomman olisin voinut hoitaa, jos se olisi tullut ajoissa puheeksi ja olisi annettu järjestettäväksi.

  Mutta muuten homma meni hyvin ja talkooporukoille yms kiitos ja onnittelut kaikille mestareille ja taustajoukoille!

  Enkä halua siis kritisoida muuten itse kisojen järjestelyjä.

  #54028

  “Liitto nimenomaan kielsi minua myös kutsumasta paikalle tuttuja toimittajia, joiden avulla olen saanut lajista juttuja paljon myös valtakunnalliseen mediaan. Tämä jäi vähän auki, miksi laji ei olisi saanut saada lisää näkyvyyttä.”

  Tämä on Pertsa valhetta ja tiedät sen itsekin hyvin.

  Minä nimenomaan annoin sinulle linkit ja ohjeet mistä toimittajat sekä valokuvaajat voivat akkreditoida itsensä paikalle.

  En antanut sinulle valtuuksia kutsua haluamiasi henkilöitä KUTSUVIERASTILAISUUTEEN koska sinne kutsuttavista henkilöistä päätti minä sekä liiton hallitus. Ja tästä asiasta voidaan myös vääntää vielä jälkikäteenkin jos haluat vaikka asia ei sinuun sponsorina millään lailla liittynyt.

  Älä siis sekoita kahta eri asiaa keskenään ja kirjoittele foorumeille asioita mitkä eivät pidä paikkaansa.

  #54027


  pertsa

  Osallistuja

  No sori, mutta ei ollut valhetta.
  Sinun kanssa puhuimme ainoastaan meidän valokuvaajasta (se viesti on minulla tallella, mutta en sitä tähän viitsi linkittää todisteeksi), jonka akkredoinnista lähetit minulle linkin. Silloin ei ollut mitään puhetta siitä, että mainitsemani toimittajat voisi kutsua myös tuota kautta mukaan. Eikä
  se olisi ollutkaan mitään “kutsumista”, median edustajat varmaankin tiesivät, miten päästä mukaan SM-viikolle tekemään mahdollisesti juttuja eri lajeista.

  Ja erikseen lähetit minulle viestin, että liitto päättää, ketä paikalle kutsutaan (tuohon kutsuvierastilaisuuteen), jota kautta nuo toimittajat olisivat tulleet varmasti muutenkin paikalle sitten erikseen nimenomaan kutsuttuina seuraamaan juuri meidän tapahtumaa. Ainakin noiden tuttujen toimittajien olisin tiennyt niin tekevän.

  Ja tosiaan liitto nimenomaan kielsi minua kutsumasta tuttuja toimittajia, sekä (mainitsin esim) kaupungin päättäjiä mukaan tuohon kutsuvierastilaisuuteen, eli siis paikalle, kuten tuossa mainitsin.
  Olen pyrkinyt markkinoimaan lajia jo vuosia ja siinä onnistunutkin kohtuu hyvin ja tiedän, että mikäli kohtelee esim median edustajia hyvin ja huomioi heidät nimenomaan esim tälläisillä tilaisuuksilla, niin he kiinnostuvat nyt ja jatkossakin kirjoittamaan nimenomaan siitä meidän lajistamme ja sitä lajia saa juuri paremmin heidän kauttaan sitten myös esille. Näin se vaan menee.
  Mainitsin vain tuon, kun sitä näkyvyyttä olisi voitu hyödyntää vielä enemmän, kun sinäkin Nelly teit tämän eteen niin paljon töitä.

  #54026

  Korostan vielä että kutsuvierastilaisuus ei ollut tarkoitettu median edustajille ja oli liiton päätettävissä ketä sinne kutsutaan. Ja se siitä.

  Aamulehtihän tuli muuten tekemään todella hyvän jutun Niinan suomenmestaruudesta, ihan OT.

  Mutta en enempää tästä asiasta jaksa vääntää, kisat on jo ohi.

  Mukavaa kesää kaikille foorumia seuraaville.

  #54025


  pertsa

  Osallistuja

  Kutsuvierastilaisuus oli varmasti tarkoitettu ihan kaikille niille henkilöille, joita olisi sinne haluttu kutsua ja joita olisi katsottu tärkeäksi lajin kannalta.
  Ja liitto ei halunnut, että kutsutaan noita tuttuja toimittajia, eikä esim kaupungin päättäjiä.
  Eli se siitä tosiaan. Mutta valehtelusta ei nyt kannata kuitenkaan syyttää, jos sellaisesta ei kuitenkaan ollut kyse.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.