Suomen Muaythai – liitto ry

Tuomarikoulutus Pori 17.10.2009

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Tuomaritoiminta Tuomarikoulutus Pori 17.10.2009

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija

  Artikkelit

 • #40703

  JL

  Jäsen

  Porin salikisojen yhteydessä 17.10.2009 järjestetään tuomarikoulutus. Koulutus järjestetään ennen salikilpailuita ja näin ollen kisat tulevat alkamaan klo.15.00. Koulutusta suositellaan kaikille tuomaritoiminnasta kiinnostuneille ja erityisesti aloitteleville ottelijoille. Kurssilla käsitellään mm. pisteytyksiä, sallittuja tekniikoita, jne. ja kurssin jälkeen on mahdollista harjoitella pistetuomarin toimintaa salikisojen yhteydessä. Kurssille on ennakkoilmoittautumis pakko. Lisää virallisempaa tietoa kurssista hieman myöhemmin.

  Kyselyt ja ilmoittautumiset:

  Liiton päätuomari/tuomarikouluttaja Simo Halmevuo, simo.halmevuo@muaythai.fi
  tai
  porithaiboxing@nic.fi

  #65793

  tuomariSimo

  Jäsen

  > Porin salikisojen yhteydessä 17.10.2009 järjestetään tuomarikoulutus klo.11:00 alkaen. Koulutus järjestetään ennen salikilpailuita ja näin ollen kisat tulevat alkamaan klo.15.00. Koulutusta suositellaan kaikille tuomaritoiminnasta kiinnostuneille ja erityisesti aloitteleville ottelijoille. Kurssilla käsitellään mm. pisteytyksiä, sallittuja tekniikoita, jne. ja kurssin jälkeen on mahdollista harjoitella pistetuomarin toimintaa salikisojen yhteydessä. Kurssille on ennakkoilmoittautumispakko. Kurssin hinta on 40€/seura. Osallistujia seurasta voi ilman rajoitusta. Ottakaa muistiinpanovälineet mukaan.
  >
  > Kyselyt ja ilmoittautumiset:
  >
  > Liiton päätuomari/tuomarikouluttaja Simo Halmevuo, simo.halmevuo@muaythai.fi puh.045 137 2223
  > tai
  > porithaiboxing@nic.fi

  #65794

  JL

  Jäsen

  Tällä hetkellä tuomarikoulutukseen tulossa väkeä viidestä seurasta.

  #65795

  tuomariSimo

  Jäsen

  Ja lopulta paikalle ilmestyi 36 asiasta kiinnostunutta henkilöä, kiitos osanotosta. Seuraava koulutus on kehätuomarikurssi, mikäli löytyy kiinnostuneita riittävästi. Pari on jo ilmoittautunut, joten pankaa viestiä tulemaan.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.