Suomen Muaythai – liitto ry

Vesa Puranen, metsuri – merimies – maailmanmestari

Uutiset Foorumit Muaythai Ottelijat Vesa Puranen, metsuri – merimies – maailmanmestari

Tämä aihe sisältää 43 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  tku 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 45)

 • Julkaisija

  Viestit

 • #39422


  mouth4war

  Jäsen

  @Riku wrote:

  … Turun jäböillä on tää suuntaus ollu aina, jos ei lasketa oman tien kulkija Purasta mukaan….

  ….tuntuu et Turun treenit hakkaa ne mennentullen. Tosin kaks kertaa päivässä ei pääse treenaa, ellei Vesku ole maissa. Mut sillon ei ole kellään kivaa. Paitsi metsurilla….

  Hitto Puranen on äijä 😆

  #53007


  Jikida

  Jäsen

  Aika…hauskaa, miten jo pelkat Rikun jutut ovat onnistuneet luomaan Purasesta hemmetinmoisen legendan, Jumalasta seuraavan. Jutut myyttisista sankareista eivat ole mitaan uutta, foorumi on vain modernimpi(nuotiolta nettiin). Itsekin odotan Rikun tarinoita Purasesta kuin pikkulapsi joulua. :vauva

  Tosin olisihan se eri juttu, jos tarinoita kertoisi maailmanmestarin sijasta joku Neo89…

  Mutta se nyt ei kuulu tahan ketjuun…

  #53008


  mouth4war

  Jäsen

  Puranen on ihan legenda. Olis kyllä tosi mukava nähdä puranen livenä. Vaikka ihan treenaamassa. Mutta eihän sitä nyt sillee voi treenejä mennä kattomaan.
  😆
  Rikun mä olenkin nähnyt treenaamassa 🙂 Vei Helsingin poikia sata-nolla lähimatsissa. Sitä oli hauska kattella.

  #53009


  mikko

  Jäsen

  @Riku wrote:

  Ainut millä mä sen saan pysähtyy on takakädellä täyttä vastapalloon ja jos en osu, niin sit tulee noutaja.

  Been there.. Joskus sparratessa on jäänyt mieleen kuin vekkulisti sulla toimi tuo takakäden suora. Varsinkin ensimmäinen kerta kun se lähti. Pahuksen salakavalan rennosti, ja tajusin vasta kun se oli perillä. Siinä vaiheessa oli myöhäistä yrittää enää blokkailla muulla kuin otsalla.

  Ja efekti on jokseenkin sama kuin jos ajatuksissaan kävelee pään korkeudella roikkuvaa kattohirttä päin. “TÖMPS!” ja hölmistynyt “Huh?”

  #53010


  makes

  Osallistuja

  muistan joskus 93 tai 94 tai jotain sinnepäin kun oltiin kattelee matsi-iltoja jossa puranen otteli. meistä tuli heti ekan matsin nähtyämme puras-faneja. oltiin aina ihan fiiliksissä, jos listassa oli purasen matsi. kerran se rätki jotain ruottalaista tauluhun ihan älyttömästi niin joku kateellinen katsoja huuteli, että mitä ne oikein syöttää sulle siellä turussa. ne matsit oli kyllä loistavia.

  #53011


  Anonymous

  Jäsen

  Kun joskus jaksan tehdä uuden MT web magazinen, niin haastattelen Purasta siihen.

  Kaitsu kertoi, että kun Puranen tuli alkeiskurssille, Vesku painoi n. 100kg ja tukka oli puoleenselkään asti (Jörgen Krut repes tän kuulessaan). Massaa oli tullut voimannostosta ja Vesku oli tapansa mukaan treennut sitäkin lajia nupit kaakossa. En ole koskaan tavannut ketään noin extreme ihmistä. Ruotsalaiset kutsuvat muuten Purasta SkugsPekaksi.Tai miten se metsä nyt ruottis kirjoitetaankaan.

  #53012


  Jamppa

  Jäsen

  Tiedätkö, käyttikö Puranen otellessa piilolinssejä?

  Se sata kertaa kerrottu perunaa ja kastiketta-juttu hymyilyttää ainakun sen muistan. Merimies on erimies.

  Jamppa

  #53013


  KerryTheKing

  Jäsen

  sillon ku ite jaksoin käydä turun salilla niin kyllä oli näky nähdä puranen pari vuotta sitten sparrissa topin kanssa..kyllä topi näytti vähän avuttomalta (tosin ymmärrettävää kun vastassa vesa). samoin kävi sampalle rikun käsittelyssä lähiottelussa! siitä sai aina hemmetin moisen tsempin ite päälle ku alotti noiden jälkee ja halus samanlaiset rintalihakset ku veskulla. osaakko riku kertoa onko sampalla olleskaa enää haluja kehään?reenaako?onko intissä? onko turusta tulossa uusia rikuja harreja tai samuleja?

  #53014


  KerryTheKing

  Jäsen

  kyllä todella toivon sampan toista comebackia ja vaikka paremmalla tuloksella pitkälästä 😈 samppa näyttää kehässä aina itseluottamusta ja on nii pirun nopia! ja potku/polvotekniikat hallussa. vois vaikka pitää yksityiskurssin lehtolan janille 😀 no vitsi vain…mut kyllä täältä meidän turusta vaan jostain kumman syystä kovia ukkoja tulee! hieno homma että riku jaksaa..

  onko kaitsu vielä olemassa?missä muodossa?

  #53015


  Mr K

  Jäsen

  Lainaan tämän tuolta “Legendaariset saliläpät” -ketjusta, kun tavallaan sopii aiheeseen:

  @Riku wrote:

  Purasnismiä parhaimmillaan.

  “On niin kevyet hanskat, ettei potkut lähe.”

  “Se tekee ihan hyvää ottaa välillä iskuja päähän.”

  Joku: “ei oo kyl kovin terveellistä käydä krapulassa lenkillä”
  Puranen: “No ei tää laji muutenkaan tervellinen oo”

  “Pahin isku on kun tulee valtimoon.” (näyttää kaulaa)

  “On vähän heikko olo” Sano Puranen kerran kun oli pöllyyttänyt kaikki kisaryhmässä

  “Liian lyhyet erät”

  “Liian pitkät erätauot”

  Ja sitten vielä jotain Kaitsun suusta:

  Valmennuksen hankaluudesta Purasen kanssa “meillähän meinas tulla Purasen kanssa avioero”

  #53016


  Kojiro

  Jäsen

  Pitkästä aikaa ku lueskelin näitä viestejä, niin on pakko lisätä tänne yks omakohtainen juttu 90 luvun alusta. Vesku oli Helsingissä kesällä töissä yhessä biljardibaarissa ja Putkitien sali oli vasta avattu. Me käytiin joskus kaksistaan aamuisin salilla treenaamassa. Yhtenä aamuna vähän sparrattiin (=olin Veskun säkkinä) ja erätauolla tuntu kun ois jäänyt katujyrän alle. Vesa kysy tauon jälkeen, että otetaanko vielä. Vastasin myöntävästi, koska sisu ei antanut periksi kieltäytyä. Vesa tuumi ennen erän alkua, että “ei sitten oteta ihan niin kovaa ku äsken..”

  #53017


  Anonymous

  Jäsen

  Luin koko ketjun ja kihersin ääneen. Näyttäs ite olevan jo niin sekasin, että taidan kirjotella näitä samoja juttuja jo kolmanteen kertaan. Koitan keksiä jutun Purasesta mitä, ette ole kuullu.

  Oliskohan tää? Puranen treenas ekoihin MM-kisoihin -96 ja veti sitten lenkkiä niin saameristi ja treenas kaks kertaa päivässä. Olivat Harrin kanssa sitten lähdössä MB-Center 1:stä kotio, niin Puranen valitteli, että on niin väsynyt ettei jaksa kengännauhoja solmia. Sitten Vesku viimein malttoi vähän levätä.

  Jomhodhan leipääntyi Purasen kanssa treenaamiseen sen innon vuoksi. Nauraa vieläkin, kun sanoin, että Vesku treenaa ihan täpöjä. “Hullu”, sanoo Jomhod. Kuulin Harrilta, että kerran oli eka vedetty normaalit treenit puoltoista tuntia hiukan yli, niin sitten Vesku “pakotti” Jomhodin vielä pitämään kymmenen erää välineitä.

  Mä en ole ikinä päässyt sen Purasen leikkauksen jälkeisen MM-voiton yli. Ihminen pystyy lähes mihin tahansa, jos on vaan tahtoa riittävästi. Voitte vaan kuvitella, että kun omassa seurassa on tälläinen tahdon ruumiillistuma, niin maanpinnalle voi palauttaa koko porukan parilla tarinalla. Puranen määrää viidakossa.

  Puranen tuossa tuumaili, että jos lähtis “jonnekin Venäjälle ottelemaan”. Sanottiin, että mee ennemmin K1-skandinaviaan. JOS sinne olis sitten menossa Puranen, Topi ja meikä, kaikilla alla 90kg painoa, niin vois olla death or glory tyyppisiä sparreja.

  #53018


  mouth4war

  Jäsen

  @Riku wrote:

  JOS sinne olis sitten menossa Puranen, Topi ja meikä, kaikilla alla 90kg painoa, niin vois olla death or glory tyyppisiä sparreja.

  Sinne treeneihin vois alkaa myymään lippuja. Yleisöä varmasti löytyisi enemmän kuin fight festivaleille konsanaan.

  #53019

  @mouth4war wrote:

  @Riku wrote:

  JOS sinne olis sitten menossa Puranen, Topi ja meikä, kaikilla alla 90kg painoa, niin vois olla death or glory tyyppisiä sparreja.

  Sinne treeneihin vois alkaa myymään lippuja. Yleisöä varmasti löytyisi enemmän kuin fight festivaleille konsanaan.

  Merkithän alkaa olla sellaset, että Turkusesta puhaltaa pian kylmät tuulet K1-rintamalle… 😀

  #53020


  Anonymous

  Jäsen

  Puranen oli eilen salilla. Painoi kisakireet 75kg. Oli myös ajanut kaljuksi. Puranen näyttää kaljuna ihan eläimeltä. Tää voi olla ehkä brutaaleinta mitä olen koskaan nähnyt.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 45)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.