Vastaa aiheeseen: Paras matsi Suomessa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Paras matsi Suomessa Vastaa aiheeseen: Paras matsi Suomessa

#42124

Jamppa

Jäsen

Yks matsi jota odotin valehtelematta kuin joulua, oli Jannen ja Bensallahin matsi. Muistaakseni kannoin vielä Suomen lipun kehäkulmaan kun kansallislaulut soi. Oli melko hutera olo, puitteet oli niin makeat, Janne hyvässä paikassa jne jne.

Toinen matsi joka on jääny mieleen on Jannen ja Tim Izlin välinen matsi. Kyllä oli mahtavaa, juttelin matsin jälkeen Izlin kanssa ja hän kehui brittiläiseen tyyliin Suomea, ja Suomen thainyrkkeilyn tasoa. Väitti että painonpudotus oli ollut niin kova että ei mitään jakoa Jannea vastaan.Pirun sympaattinen kaveri kuitenkin ja hemmetin hyvä kamppailija. Koko englantilaisten kööri oli sen verran rujon näköistä sakkia että normaalisti pitäis väistää kadun toiselle puolelle, mutta nämähän olivat kaikki herrasmiehiä. Antoivat vielä salinsa osoitteenkin, kun viime kesänä kävin brittein saarilla aika meni valitettavasti muissa asioissa mutta olis kiva käydä joskus jollain paikallisella salilla. Niitähän siellä riittää.

Sillon kun thainyrkkeilyyn tutustuin vakavimmin niin kävin mm sparrailemassa Portugalissa Albufeirassa eräitten potkunyrkkeilijöiden salilla ja tietty Kreetalla Gym Of Mastersissa. Mulla oli kaverina yks ´hullu karateka joka ei peljänny mitään eikä ketään. Mut se on oma juttunsa se.

Avaan arkistot myöhemmin.

Jamppa

ps Jos Martin Holm on kiva kaveri niin Thomas Rasmussen on ehkä seuraava Nobelin rauhanpalkinnon saaja. Mitähän Rasmussenille kuuluu???