Vastaa aiheeseen: Fight Festival 6

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 6 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 6

#42436

pmaunu

Osallistuja

Listoja en oo kysyny, kun niiden paikkansa pitävyydestä ei ota erkkikään selkoa. Alla pari lainausta Ranskan kontaktini kanssa käydystä kirjeenvaihdosta.

Olivier Elizabeth: “GOOD muay thai fighter and a very tough fighter”.

Olivier Tchetche: “VERY good amateur level muay thai fighter”.

Ilmoitin Mappelan ja Maaritin tason ranskalaisille ja valitsivat vastustajiksi Fileau Laetitian ja Say Tevin. En tiedä heistä kuin sen, että ovat ranskalaisten mielestä sopivat vastustajat.

Rupposen vastustaja Moise Rimbon on paras Suomen kehissä milloinkaan vieraillut vapaaottelija. Voitto Mikolle ja voidaan oikeasti neuvotella UFC- tai Pride-sopimuksesta ($$$$$). Rintakorpi on potkunyrkkeilyn PM-1 tältä vuodelta ja vastustaja on thainyrkkeilijä. Puhakka on kovassa iskussa, taitaa Veselovista tulla muusia, vaikka sähäkkä ja etenkin yleisöön menevä ukko onkin.

Lippujen hinnat pyörii päässäni villinä myrskynä, taidan nukkua vielä yön tai kaksi ennen kuin lyön ne lukkoon. Illan kulut ovat isommat kuin Fight Festival vitosessa ja sponsseja tuskin tulee entistä enempää, joten pientä korotusta lienee luvassa. Viimeksi myytiin sikahalvalla: 15 / 20 / 25 euroa.