Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu? Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

#46056

pmaunu

Osallistuja

@tommi wrote:

No eikös se ole ihan ansaittua syödä pari karkkia kuitenkin viisieräisen ottelun jälkeen? Jotkut polttavat sikarin…? 😀

Ei todellakaan, jos aikoo vetää samalla viikolla vielä kolme kiloa painoja. Teillähän on samanlainen dieetti kuin mun ex-muijalla (sekin on potkunyrkkeilijä :lol:).

@tommi wrote:

PS. Otin yhteyttä asiantuntijaan ja selosti painovetoamme + käynnissä olevaa tilannetta. Kardinaalimoka tehtiin siinä, että jätettiin nesteet lähes kokonaan pois eli olisikin oikeasti pitänyt juoda paljon. Hikipukuun ei olisi saanut koskea kuin juuri ennen puntaria + edellisenä päivänä. Metodillamme kuulemma saa elimistön juuri TÄYSIN TUKKOON eikä paino todellakaan tipu vaikka päällään seisoisi

Tommi, noi on perusasioita. Please, älkää tehkö samoja virheitä kuin me veteraanit aikoinamme. Kysykää mieluummin neuvoa, jos jostain asioista ei ole täyttä varmuutta. Me vanhat sedät kerromme sitten syvällä rintaäänellä, että “asiat pitää tehdä näin ja näin” ja jos ette usko niin valehtelemme lisää.