Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu? Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

#46057

@tommi wrote:

No eikös se ole ihan ansaittua syödä pari karkkia kuitenkin viisieräisen ottelun jälkeen? Jotkut polttavat sikarin…? 😀

Ansaittua toki, mutta ei ole mitää tekemistä diettaamisen kanssa.. painon pudottaminen vaatii tietääkseni eniten tiukkaa itsekuria ja eihän siitä tule mitään jos jokaisen ‘onnistumisen’ jälkeen itseensä pumpataan lisäaineita ja sokeria. :pumppaus

Mallia voi kysyä kokeneilta thainyrkkeilijöiltämme, jotka ottelevat turnauksissa päivästä toiseen viikkojen diettailun jälkeen, eikä nauti otteluiden jälkeen kun pakolliset palauttavat ja keskittyvät taas seuraavan aamun punnitukseen.
Lämpimästä ruokalautasesta haaveillaan sitten vasta kun kisat on kokonaan ohi, karkkipäivä kuuluu niihin once in a lifetime herkkuihin.

Jotta painon saa putoamaan , on alkeellisinta stopata aineenvaihdunta kokonaan käynnistä, eli jäädä liian alhaiselle ravinnolle, ja eikös se ole opittu jo lapsuude vatsataudeista, että nestettä tulee nauttia. Ja erityisesti silloin, jos ravinto jää vähäiselle.

Tsemppiä edelleen Teresalle, mutta kovin olisi diettailu helpompaa, kun saisi ruokavalion perustan kuntoon ja malttaisi jättää karkit sitten porkkanaksi kisojen jälkeiseen elämään..