Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu? Vastaa aiheeseen: Paras Fight Festival 7 Muaythai ottelu?

#46058

Anonymous

Jäsen

@RidingTheLightning wrote:

Jotta painon saa putoamaan , on alkeellisinta stopata aineenvaihdunta kokonaan käynnistä, eli jäädä liian alhaiselle ravinnolle

Aineenvaihduntaa EI SAA pysäyttää, koska silloinhan keho ei kuluta myöskään kaloreita –> paino putoa. Oikea tapa on syödä pieniä annoksia (kerralla vaikka leipä tai pieni kuppi mysliä) ruokaa päivän mittaan, ettei aineenvaihdunta mene säästöliekille. Kropan täytyy luulla, että ruokaa tulee normaalisti ja se pitää esim. ääreisverenkierron käynnissä. Kun tekee näin, ei tule kova nälkä –> kovia mielihaluja ja ei palele (käsien palelu on merkki ääreisverenkierron heikentymisestä ja kropan menemisestä säästöliekille –> kehon suojelumekanismi). Itse osasin uran loppuaikoina tämän dietiin ja laihdutus oli suhteellisen helppoa. Harjoitusten jälkeen syödään siten että palaudutaan –> muistakaa lisäravinteet helpottaa tässä. Lisäksi aikaa kannattaa varata pudotukseen reippaasti, sellainen kolme kiloa per kuukausi. Ja nestettä nautitaan normaalia enemmän, itse en juonut mitenkään erityisen paljoa.