Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 8 — 1.9.2003 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

#46312

pmaunu

Osallistuja

Mikko Rupposen vastustaja 1.9.2003 Fight Festival kasissa on vaihtunut. Martin Malkhasyanin veli kuoli yllättäen maanantaina ja Martin vetäytyi ottelusta. Rupposen uusi vastustaja on USA:n Alex Stiebling, jonka oli alunperin määrä otella Rupposta vastaan Fight Festival ysissä.

Pride- ja UFC-ottelija Alex Stiebling tunnetaan lempinimellä Brazilian Killer, sillä Alex on voittanut IVC:n 16 miehen turnauksen, jossa hän kukisti kovat brasilialaiset vastustajansa yksi toisen perään. Pridessa Stiebling on otellut neljästi, joista hän on voittanut kaksi. Stieblingin Pride-tappioistakin toinen tuli silmäkulman auettua ja toinen hajaäänituomiolla eli kyseessä on todella kovan luokan ottelija.

Pääsylippujen hinnat pysyvät ennallaan, vaikka Rupposen vastustaja vaihtuikin nimekkäämpään ja reilusti kalliimpaan.

Kaikki paikalle kannustamaan Mikko voittoon! Nyt on todella vaarallinen vastustaja edessä ja kotiyleisön kannustus ei varmasti ole pahitteeksi!

Myös Toni Valtosen vastustaja vaihtui. Toni Stenman peruutti eilen ottelun, hänet oli kuulemma ilmoitettu kisoihin vasten omaa tahtoa ja hänelle oli vasta hiljattain valjennut, että Valtonen olisikin ehkä liian iso pala haukattavaksi. Valtonen kohtaa Stenmanin sijaan Venäjän vaarallisen ja kovaiskuisen Mikhail Bogdanovin.