Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 8 — 1.9.2003 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

#46344

Anonymous

Jäsen

Tässä väsynyt kommentti aamuyön puolelta. Kehätuomarina ei ole kiva olla, jos joutuu puhumaan englantia ja on mikki leuan alla kuuluttamassa mölinät kaikelle kansalle -> hei juu, tount holt tö roups. Ymmärrän, että on kiva kuulla “käskyt” katsomoon, mutta ujoa kehätuomaria passaa jännittää. Toisten mölinät kuuntelen kyllä sujuvasti.

Vaikka olenkin muaythai-fanaatikko, niin 4 miehen turnaus oli ihan hyvä idea ja ilmeisesti ottelijoidenkin terveydelle sopiva.
Tommi Pitkälä oli kasvattanut kuntoaan ja antoi hyvän ottelusilmän näkyä yleisölle. Jäin odottamaan Tommilta vorontsukin pudottamista päähänpotkulla, paikoista se ei ainakaan ollut kiinni ja lähiottelussa molempia vastaan oli hyviä heittopaikkoja (näistä teki mieli huuta kehässä vinkkinä). Mutta hieno esitys joka tapauksessa! Hynynen ja Ristaniemi ovat potentiaalisia kavereita, joilla olis pientä hiomista tekniikasta, mutta äijät veti kyllä kaikkensa ja pisteet siitä! Ihmettelen jos Leontia haluaa enää kukaan nähdä Suomessa ottelemassa…

Martinez ylitti itsensä! Lähtökohdat matsiin oli taas mitkä oli, mutta Pete ei antanut periksi ja loistavasti meni! Ainoastaan neljännessä erässä pariin turhaan iskunvaihtoon lähtö sai Batistan näyttämään hyvältä. Nyt Pete sitten MM-matsiin! Hieno matsi!

Kiitokset Petteri Maunulle taas kerran hienosta tapahtumasta!