Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 8 — 1.9.2003 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

#46350

Anonymous

Jäsen

@Henrizio wrote:

Huomioita:

3. Martinez otteli hyvin, mutta kaatuneen vastustajan potkaiseminen – välillä näytti että mieli olisi kovasti tehnyt näin tehdä mutta kehätuomari pääsi singahtamaan väliin. Voin olla väärässäkin (?)

4. Yleisöä ei valitettavasti pysty valikoimaan mutta mahtaako vale tudo piireissä liikkua todellakin näin erilaista väkeä kuin MT:n parissa´? Päätelkää itse mitä tarkoitan.


– Maassa vetäminen ei ole sallittua ja se ei ole hyvä juttu. Mutta jos vastustaja menee aina kyykkyyn, kun toinen tulee lähelle, niin saa syyttää itseään kun saa joku päivä polven päähänsä. Thaimaassakin vedettäs takuulla, kun toinen yrittäs pakoa alakautta. Ja sitten olisi vain tulkintakysymys tuliko polvi liian myöhään tms. Tämä meinasi tapahtua jo Pitkälän ja vorontsukin matsissa, onneksi Tommi on tarkka mies. Lähiottelussa pakeneminen ALAKAUTTA on aina vaarallista, oli kyse salimatsista tai mistä muustakin hyvänsä! Selvät kaatuneen vastustajan potkaiseminen tai lyöminen on aina tuomittavaa. Pete kyllä toppas pari kertaa, mutta pari kertaa seuras ehkä vähän liian pitkälle, mutta minkäs teet kun kuuma sielu polttaa rintaa. Onhan Pete tästä jo joutunut maksamaankin…

– Palautetta tuli myös yhtä lailla vale tudo ottelijoista.