Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 8 — 1.9.2003 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 8 — 1.9.2003

#46390

mouth4war

Jäsen

@pmaunu wrote:

Noustessani kehään tiesin, että joku käsittää kuitenkin puheeni väärin.

Vaati jonkun verran rohkeutta nousta kehään hävityn matsin jälkeen ja aloittaa puhumaan siitä, miten selittely ei kuulu tähän 🙂 Siinä vaiheessa ihmiset pisti korvat kiinni ja aloitti huutelun.

@pmaunu wrote:

Kuten sanoin kehässä, ME otimme Mikon kanssa tietoisen riskin.

Aika suuren riskin otittekin, jos Mikolla tosiaan oli kuumetta ja jokin lääkekuuri päällä. Sairaana ei ole oikein järkevää tehdä mitään äärimmäistä, saatikka lähteä sellaiseen urheilusuoritukseen mitä Vale Tudo vaatii. Vaatii se “balls of steel” -kuten lontoon kielellä sanotaan.

@pmaunu wrote:

Sitä paitsi Mikon tavoitteet vapaaottelussa ovat nyt täynnä. Tavoitteena oli saada tehtyä palomiehen pyörä hyvää vastustajaa vastaan. Maanantaina se onnistui.

Toivottavasti mies paranee kuntoon taas, jotta päästään seuraamaan kunnon kamppailuviihdettä jatkossakin. Nuo Vale Tudo matsit ei oikein muuten sytytä, mutta rupposen matseissa on sitä jotain. Äijä tulee sellasista lukoista pois, mistä ei pitäisi päästä pois. Luulisi, että jos Overeem tai Stiebling saa äijästä lukon, niin se on sitten siinä. Toisin kävi. Se, että on nähnyt miten äijä vääntää itsensä pois hyvin vaikeasta paikasta on mukavaa seurattavaa.