Vastaa aiheeseen: Fight Festival 12 – 13.11.2004

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Fight Festival 12 – 13.11.2004 Vastaa aiheeseen: Fight Festival 12 – 13.11.2004

#53511

Jikida

Jäsen

Ensin Marila.

Ensimmäinen erä meni vielä vähän Yvel/Backman matsin shokissa, mutta jos oikein muistan Marila veti hyvin vastaan, ja ei päästänyt Boreikoa myllyttämään. Pari kertaa oli köysissä, ja Boreiko pääsi lyömään vahvasti. Taisipa Marila hakea lähiotteluunkin, josta sai hyviä osumia läpi. Toisessa erässä sävelet olivat selvät, ja Marila haki lähiotteluun, josta pääsi myllyttämään suvereenisti. Polvia sateli vartaloon, ja taisi pari tulla päähänkin. Ainakin 2 kovaa kyynerpäätä Marila sai läpi, joten yllätys oli suuri kun se olikin Marilan silmäkulma, joka aukesi. Matsi poikki, ja Boreikosta mestari. Uusinta heti kuin mahdollista, Marila oli nimittäin viemässä matsia miten tahtoi.

Helin vastustaja näytti olevan aika hemmetin kovassa kunnossa. Ekassa potki pari kertaa hyvin alas, ja näytti myös lyöntipuoltaan väläytteli. Helin vetää etujalalla hemmetin hyvin vastaan, ja käyttikin sitä pari kertaa. Tokassa erässä Samedov sai hyvän kombon sisään, ja vaikka Helinin jalat eivät notkuneetkaan, haki Topi lähiotteluun. Ok, piti selviytyä, joten tilanteen ymmärtää(Lähiottelu oli nimittäin todella tasaista nyhjäämistä), mutta kun sama lähiotteluun hakeminen jatkui 3. ja 4. erässä, olin ymmälläni. Näkyikö Rikun puuttuminen kulmasta näin selkeästi? Pari kertaa Helin pääsi myllyttämään yhdistelmillään ja potkuillaan, mutta aina kun tilanteesta olisi pitänyt jatkaa lyönneillä(Samedov kilpparissa kulmassa) Helin hakee lähiotteluun, ja vetää sivulta polvia. Vastustaja tyytyi vetämään kombojaan, potkimaan pari kertaa hyvin ylös ja alas. Helinin jalat eivät kuitenkaan notkuneet. 5. erässä Helin koitti kuroa vastustajan etumatkaa umpeen, mutta ei saanut tarpeeksi aikaiseksi. Samedov tyytyi lähinnä pelleilemään ja tuulettelemaan vikassa. 2-1 Samedovilla.