Vastaa aiheeseen: 28.5.2005 Turku Thaiboxing Club 20v. juhlakilpailut

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 28.5.2005 Turku Thaiboxing Club 20v. juhlakilpailut Vastaa aiheeseen: 28.5.2005 Turku Thaiboxing Club 20v. juhlakilpailut

#54998

Anonymous

Jäsen

Uoh, mikä ilta. Täytyy rehellisesti sanoa kaikille niille, jotka ette päässeet paikalle että menetitte ensinnäkin loistavat kisat ja toiseksi, legendaarisen tapahtuman. Erityssuurkiitos näin “promoottorin” puolelta menee Räsäsen Topille, joka spiikkas ammattimaisesti huumoria unohtamatta. Otteluiden väliset haastattelut olivat mielenkiintoisia, etenkin Makkosen häijy räkänauru ja röyhkeyden (ja hesen punaisen majoneesin) ylistys jäi hyvin mieleen. Topi heitti myös aika lengedaarisen yhteiskuvaa ottaessa, että meistä kaikista tulee vanhoja pieruja mutta harvoista tulee vanhoja staroja. Erikoismaininta Topille vielä lisäksi siitä laulattamisesta, kun Marcolla oli syntymäpäivä sekä Mustosille TTBC:stä. Loistoveto ja irroitti melkein yhtähyvät naurut kuin Makkosen “kierrepotku” ja selittelyt kun ei enää lähtenyt. Legendaarista.

Toivottavasti kaikki tajusi käydä tsekkaamassa vanhoja mitaleita, kuvia sun muuta tavaraa siitä kahvion vierestä. Noita Mustosten leikekirjoja on muuten useampiakin, mutta toi taisi olla vanhin. Ne uutislehtijutut oli vähän niinkuin olis uusi “neekeri”heimo löydetty afrikasta.

Kaiken nostalgioinnin lisäksi matsit osoittautuivat huomattavasti kovemmiksi mitä osasimme odottaa. Illan matsientaso oli kovin sitten Lumpinee Gaala ykkösen. Karttunen vs. Palma oli todella hienoa thainyrkkeilyä, erittäin komea ottelu ja ansaittu paras ottelija palkinto. Ja olen samaa mieltä, että tuomarit Kop ja ruotsalainen Michel ryöstivät Kinnusen, samaa mieltä oli Kaitsu ja Harrikin. Mutta kyllä se Kalle otteli ihan hyvin, ekaa kertaa 5 erää ilman suojia ja SM vastassa. Illan eräs tähdistä Tommi Pitkälä jäi kyllä vähän turkulaisten ja Karttusen varjoon, vaikka parhaimman matsinsa ottanut Lehtola hävisikin hänelle. Slayer Luukkasen matsissa oli välillä ihan roima kepitystä ja Pasikin otti uran parhaimman matsinsa. Penttilän Juhan comeback oli parempi kuin odotin, tosin harmittavasti Juhan vastustajalta lähti tahto ja ei enää otellut paljoakaan kahdessa viimeisessä erässä, sitä ennen oli nimittäin kohtalaisen jänniä tilanteita kun ukot löi koukkuja yhtä aikaa jne. Todella hyvä matsi siitä huolimatta.

Mutta illan ehdottomasti lempparimatsini, joka nousi ehdottomasti siihen omasta mielestäni suomalaisten parhaimpien matsien joukkoon, sen henki oli jotain joka pistää kysymään itseltään, että onkohan tämä enää laillista? Jos olette nähneet Issaran ja Nokveed Davyn matsin, niin tässä oli se kotimainen versio. Tai siis Finnkampen versio. Luulin kyllä että ruotsalainen lähtee pihalle jalasta, mutta tiukka jätkä se ruotsalainen oli. Samppa veteli pitkällä kintullaan raippaa alas ja ruotsalainen ei ehtinyt paljoa blokkailla. Sitten Samppa suurta esikuvaansa Samarttia mukaillen kepitteli lyönneillä ruotsalaista. Tässä vaiheessa Makkonen oli hihkunut vanha Thai-tukka hulmuten (muuten kalju, mutta edessä hyvin pieni liehuva tupsu), että nyt on kärppä kehässä. Kattelin välillä kulmasta VIP-rivin ilmeitä, mutta ei siellä vielä tasajalkaa hypitty vaikka varmasti vanha linimentin polttamat muistot jylläsivät. Sampan takakäsi lennätti kahdesti ruotsalaisen hammassuojat suusta, kerran suojat lensi DJ HiphopNikoDuden taakse. Myös Sampan pysärit päähän kohauttivat yleisöä, kuin Lindan viulukyykky aikoinaan. Mutta sitten ruotsalaisen mustelmien peittämästä naamasta alkoi kylmä silmä tuijottaa, kun hän linkutti takajalkaansa ja Mats Sundinmaisesti Swealandian Imperiumin vastaisku oli totta. Samppa ei saanut torjuttua kauheita läsähdyksiä jotka satelivat Lindströmmin koipeen. Sitten alkoi Samppa linkuttaa ja ehkä näimme Suomen suurimman mustelman. Hetken päästä molemmat seisoivat paikallaan ja vetivät takajalkaansa perässä. Ja tästä tilanteesta ukot seisoivat varpaat vastakkain ja vetivät toisiaan eka kipeään jalkaan, sitten katsottiin silmiin, että värähtääkö ilme ja taas uudestaan. Tälläistä ei tapahtunut edes Joensuun kuumissa öissäkään. Nyt liikuttiin urheuluhengen, lain ja Lumpinin hengen pimeällä puolella. Nämä sanat varmasti kuvaavat vain kevyesti mikä fiilis matsissa oli. Se oli legendaarista.

+ Mustoset, vanhat starat ja niitten tarinat kehässä
+ Huippumatsit, yksi kovimmista suomalaisista illoista pitkään aikaan
+ Kehäkuuluttaja Topi Räsänen, pelimies on pelimies
+ Ruotsalaisten pukuhuoneessa oli hiljaista ja pieni ivallinen naurahdus kuului, kun joku kysyi, että kuka menee PM:n 67kg:n.
+ Kahvio ja kaikki ne nostalgiakrääsät
+ Jomhod saapui kunnioittamaan vanhaa maahantuontiseuraansa
+ Pietilä antoi mulle Lumpinee Gaala 2 DVD:n, johon pääsin selostamaan
+ Turkulaiset venyi huippusuorituksiin
+ Turun kaupunki kunnioitti tapahtumaa ja avasi kisat
+ Lindströmin ja Schaffererin uskomaton mittelö voiman pimeällä puolella.
+ Jatkot ja siellä Master Cup 2 sekä muut vanhat nauhat. Ruokaa jäi ylikin, miksette tulleet?
+ Kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä

Oli todella kova ilta, kiitos kaikille jotka tulitte. Ja kiitos kaikille ketkä järkkäsitte tän illan.

p.s. Jatkoa on tulossa matsien osalta, seuraavan kerran samanlainen karkelo 25v. vuotiskisoissa.