Vastaa aiheeseen: 26.3.2005 Karhu Fight Porissa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 26.3.2005 Karhu Fight Porissa Vastaa aiheeseen: 26.3.2005 Karhu Fight Porissa

#55193

Anonymous

Jäsen

Hynynen vs. Fra
Anteron vastustaja ranskalainen, jonka nimeä en nyt muista, tuli päälle usein koukkusarjoilla. Antero vastaili alkuun hyvin takajalan potkullaan, mutta avonainen suojaus ja blokkaamaton alakoukku löysi tiensä vähän turhankin usein Anteron päähän. Tämä oli itseasiassa ranskalaisen ainoa ase, Hynystä vastaan. Hynynen onnistui muutaman kerran takakäden suorallaan ja takajalan polvipotkullaan osumaan vastustajaansa, mutta täysosumia nekään ei ihan olleet. Nämä tekniikat olisivat olleet taktisesti ehkä toimivimmista päästä, harmi, ettei Hynynen osannut niitä paremmin hyödyntää. Harri ja Simo saivat tuomiot menemään ristiin, mä sain tasan. Kolmas meni ranskalaiselle, joka otti kolmannen erän alun haltuun ja Hynynen ei enää loppuerässä saanut kirittyä piste-eroa kiinni. Neljäs meni sitten Hynyselle hyvästä prässistä. Missä ole se tahto, jolla vitosessa matsi olis käännetty itselle? Se puuttui myös ranskalaiselta, joten tasuri sitten tuli.

Harjoitelkaa sitä alakoukun blokkaamista ja takajalan polvea sekä suoraa. Potkuista puuttui räväkkyys ja pysäytysvoima. Etujalan alapotku ei ole hyvä vastatekniikka, siitä kävelee läpi vasuri vs. oikeakät. matsissa. Ja se tahto sitten peliin myös, kaikki pitää antaa.

Karttunen vs. Fra
Ranskalainen vetäs sitten pysärin heti Tomin päähän, kun tämä tuli tervehtimään ekan alussa. Oppitunnista selvittiin säikähdyksellä ja jatkossa aina tarkkana tollasten varalta. Tomi makseli kalavelkoja sitten vahvoilla potkuillaan ja etukädenkoukku takajalan potku klassikko lähti vaivatta ja nopeasti. Ranskalainen hävisi mun papereitten mukaan neljä vikaa erää, eli Karttunen hallitsi ottelua selkeästi. Lähellemenoissa oli hyvää nopeus ja yllättävyys, mutta huonoa se passiivisuus ja yllätyksen täydellinen hyväksikäyttämättömyys. Jos kaverin saa yllätettyä housut kintuissa, niin siitä pitää sitten ottaa pisteet kotiin. Suora polvi taikka kyynärpää tuolla nopeudella olisi ollut paha rasti. Näitähän ei sitten haeta sieltä kahdesta metristä, vaan se tehdään salakavalasti, jotta yllätys puree. Tomin esitys oli hyvä kesäkuisia amatöörien Skandinavian kisoja ja MM-kisoja ajatellen. Mikäli Eetu kuntoutuu jalkavammastaan, karsinta -67kg:n paikasta käydään Eetun ja Tomin kesken.

Hae Tomi vielä tarkkuutta asentoon niihin jälkitilanteisiin, että voit hyödyntää jatkot. Silloin pitää olla hereillä ja valmiina, kun kaveri horjahtaa, että pääsee keräämään satoa. Irtopolvien treenausta myös kehiin, että se ylläri sattuu kans.

Porin urhot laittoivat kelpo kekkerit pystyyn. Marmattaa voisi vaikka siitä dj:n alkuillan valinnoista, mutta kauneusvirheitä ei kannata eka promootion vuoksi edes mainita. Lajivalikoima oli varsin kattava ja kaikille oli jotakin. Pienten seurojen yhteistyöllä tuollaisen illan järjestäminen on kannattavaa. Toivon, että ilta sujui budjetin rajoissa. Olkaa seuraavan kerran tiukempia niitten kulujen suhteen ja historia on osoittanut, ettei juhlapyhät ole koskaan olleet hyviä yleisöpäiviä. Panostakaa myös julisteisiin ja mainontaan. Kaikki sujui meidän puolelta hyvin ja kiltit tytöt kantoivat kahvit tuomaripöydälle asti, kun se oli loppu kahvipisteessä. Se oli niin ihanan ihqua. :pusut Jälkipelaamaan ei jääty, kun moottoritie oli niin kuuma. Turun äijjät kiittää ja pokkaa.