Vastaa aiheeseen: Salikisat Turussa 26.11.2005 La PERUTTU!

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Salikilpailuihin ilmoittautuminen Salikisat Turussa 26.11.2005 La PERUTTU! Vastaa aiheeseen: Salikisat Turussa 26.11.2005 La PERUTTU!

#59293

pertsa

Osallistuja

Turulla on käynyt nyt todella huono mäihä salikisojen suhteen. Viimeksi kun Turun piti järjestää kisat, niin kisoja taisi olla viikon välein, joten tiheä tahti vähensi ottelijoita. Nyt samana viikonloppuna on leiri Pajulahdessa. Hallituksen taholta on kuitenkin luvattu, että kevään kalenterissa Turun salille hyvitetään nämä päällekkäisyydet.

Viimeistään keväällä pidetään ehdottomasti kiinni siitä, että kisoihin on ilmoittauduttava viikkoa ennen kisoja ja kisojen järjestäjä voi sitten laatia ottelulistan. Ilman ottelua jääneille voidaan katsoa sitten sen jälkeenkin vastustajia.

Ottelijoiden ja valmentajien kannalta olisi hyvä tietää vähintään n viikkoa ennen, onko ottelua tulossa, vai ei. Tällöin osaa suunnitella tietenkin tulevan aikataulunsa, mutta tietenkin myös harjoitusohjelman sen mukaan lähestyykö ottelu lähipäivinä, vai treenataanko vasta muutaman viikon kuluttua tulevaan otteluun.