Vastaa aiheeseen: 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha Vastaa aiheeseen: 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha

#59665

Dani

Jäsen

Joo, kauniin ja timmin näköisiä mimmejä ja Riku hoiti ainakin hommansa tyylikkäästi dumarina.

Yakult tyrmäs hienosti sen jonkun tatuoidun tshekin. Hansgut oli totaalisessa unessa, yritti vasemman käden heijaria mut ei osunnut. Magomedov oli hyvä ekassa erässä hollantilaista vastaan, mutta väsähti tokassa ja oli kolmannessa tosi loppu.

Jindrich Velicky oli Jompalle suupala, jolla se leikitteli mielin määrin.

Gago Drago oli aika hurjassa vedossa, löi kovaa ja vaikutti tosi vahvalta. Pasi sai hyvin osumia, mutta ne oli liian tehottomia tollaista elukkaa vastaan, hyvin Gago sai pari takakäden suoraa osumaan ja Pasille laskettiinkin lukua. Hyvä tsemppi Pasilta.

Hutnik ei ansainnut voittoaan välierässä, kuten ei Yakultkaan imo. Vaikka Yakult olikin kova jyrä, johon yllättäen jompan polvet ja kiertopotkut eivät niin tehonneetkaan. Yakult yritti heijareita ja potki jalkoihin, ja saikin alapotkujaan sisään, Jomppa hieman väsähti tokassa ja kolmannessa erässä, teknisesti jomppa oli selvästi parempi.

Jos jomppa voitti yli vuosi sitten Wanlopin 2-1 en tajua miten se ton matsin olisi voinut hävitä, Wanlop oli huomattavasti kovempi vastus kuin Yakult imo. Mutta siinä olikin kyse thainyrkkeilymatsista ja osumilla oli merkitystä.

Tapahtumassa ei soitettu thaikkumusaa ja lähiottelussa ei erityisemmin annettu hinkata. Kun Jomppa otti extra-erässä Yakultista kiinni ja antoi sivupolvia niin yleisö alkoi buuaa, ehkä niille itäeuroopan junteille olis pitänyt järjestää joku kyynärpäämatsi tai sit olis voinut kutsua tota sirkusta K-1:ksi, koska se meininki ja taso oli sitä, dumarointikin oli yhtä hiton usvaista puuhaa. Jomppa, Yakult ja Drago oli hyviä, muut oli jokseenkin perseestä. Suht huonotasoinen turnaus, joka näytti amatöörimäisesti järjestetyltä.

Riku oli cool kehässä:)