Vastaa aiheeseen: 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha Vastaa aiheeseen: 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha

#59673

ollisl

Jäsen

Noniin, joitain kommentteja sunnuntain otteluista.

En aivan alusta nähnyt Pasin ottelua(Jompan ensimmäinen matsi oli juuri sitä ennen), mutta sen mitä näin, Pasi veti hyvää tekniikkaa… Mitä nyt kädet eivät pysyneet ylhäällä, ja sen seurauksena hänen päänsä sai aika reilusti iskua, varsinkin toisen erän viimeinen osuma. Tokan erän alussa Pasi näytti todella hyvältä teknisesti, mutta Drago ei tuntunut iskuista piittaavan(eikä torjunut potkuja).
Pasi kertonee lisää, mutta vastustaja oli vähän yllätys. Viisitoista matsia piti olla vastustajalla ja olikin… nimittäin ammattilaisottelua. Siihen päälle vielä amatöörimatsit. Pientä kusetuksen makua ja promoottori taisikin pahoitella “väärinkäsitystä”. Noh, Ensimmäinen ammattilaisottelu Pasille 🙂

Jomhodin ensimmäinen ottelu oli sitä mitä on totuttu näkemään. Puhdasta leikittelyä vastustajalla. Päähän taputusta ja hyppypolvea nenukkiin. Helppo nakki vaikka täydet kolme erää kestikin.

Seuraavana ja yllättävän nopeasti(tuli kiire pistää lisää linimenttiä ja hanskat takaisin) olikin vuorossa Sahin Yakut aka Kaas. Kova heppu ja jokusen kilon painavampi kuin Jomhod. Kulmasta katsottuna ottelu oli tasainen ja siksi extraerä oli IMO ihan ok. Vaikka kolmessa ensimmäisessä erässä Kaas saikin muutaman alapotkun osumaan, ei Jomhod valittanut reisistä lainkaan. Myöskään väsymys ei kuulemma vaivannut, vaikka eurosporttia katsoneet sanoivatkin Jomhodin näyttäneen väsyneeltä.

Extraerässä Jomhod otti taktiikakseen änkeä viekkuun ja pistellä siitä polvia. Kaas oli jo kolmannessa erässä väsynyt ja extraerässä ei enää tehnytkään oikeastaan mitään. Yhden etupotkun sai Jompan naamaan(jonka jomppa heti kontrasi) ja pari koukkua vartaloon, mutta eipä muuta. Jomppa taasen veteli polvia useamman kymmentä Yakutin kylkiin. Neljännen erän jälkeen olin varma, että Jomhod voitti ja myös Kaasin kulma oli paljon vaisumpi kuin kolmannen erän jälkeen. Mutta niin vain tuomarit totesivat Kaasin voittajaksi. 2-1 tosin. Noh, kyseessähän ei ollut Muay Thai-ottelu.

mm. Arslan Magomedov(hävisi ensimmäisen ottelunsa, oli ihan ihmeissään, koska kuntonsa oli kuulemma todella hyvä), Riku, Pasi, promoottori, ruottalaiset, Kaas itse ja hänen kulmapoppoonsa sekä _kaikki_ muut joiden kanssa juttelin ottelusta totesivat, että neljäs erä meni Jomhodille. Eriäviä mielipiteitä esiintyikin sitten kolmesta ensimmäisestä.

btw. Suomalaisten matkatavarat saapuivat vasta sunnuntaina. Hammas ja kassisuojat olisi voinut kyllä lainata, mutta onneksi kamat kerkesivät saapua “ajoissa”.
Jomhod unohti käsisiteet Suomeen, eikä keneltäkään löytynyt lainasiteitä. Onneksi löysin sideharsoa jonka kestävyyden totesin riittävän mainiosti. Käsisiteiden virkaa hoiti siis perus sideharso =)
Ensimmäiseksi Jompalle tarjottiin tarranauhallisia hanskoja ja vaatikin yllättävän kovan kädenväännön saadakseni hänelle kunnon hanskat.

Noniin, nyt olen nähnyt matsin videolta. Tässä mielipiteeni videon perusteella: Kolme ekaa erää menivät Jompalle. Ensimmäinen selvästi, toinen ja kolmas hienoisesti Jompalle. Ja neljäs erä oli ihan selvä tapaus. Videolta huomaa, kuinka kolmannen erän jälkeen Kaas ja hänen kulmansa olivat aika varmoja voitosta ja osoittivat sen. Extraerän jälkeen taas eivät enää hymyilleet ja Kaas pariin otteeseen osoittii käsillään Jomppaa, että hän voitti. Että semmoinen tuomio.

Tässä vielä linkki videoon: http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=0UO0KXPYDHQKL3UHHJRH4YXHQS
(jos on vanhentunut, niin täältä uudempia linkkejä: http://www.k-1fans.com/forum/viewtopic.php?t=15542)