Vastaa aiheeseen: 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha Vastaa aiheeseen: 18.12.2005 Heaven or Hell, Praha

#59704

jannem

Jäsen

@Frank wrote:

Niin ja sun vastaus on? RIKU wannabee yksi laittaa kevyen ja kokemattoman suomalaisen ammattilaiskehiin. Hei kaikki, katsokaa pasin teurastus “slayer”.

Jos katsoit videota tarkemmin niin originaali-Riku oli siellä kulmassa. Ei kukaan wannabe Pasia sinne lähettänyt. Pasin piti alunperin otella jotain tasaisempaa vastustajaa vastaan, mutta vastustaja vaihtui parin päivän varoituksella. Silti Pasi ja hänen valmentajansa Riku lähtivät kisaan riskit tietäen.

Mismatching on kaikissa kamppailulajeissa yleistä, sitä tapahtuu kun ei ottelijoista tiedetä tarkkaan kun pelkka promoottorin kehu tyyliin “legenda jo eläessään”. Otteluissa tulos on yleensä teurastus. Siitä saa ihan vapaasti kitistä, mutta tuskin tämä ilmiö maailmalta katoaa.
Kuitenkin Pasi on ansainnut respektinsä ottelemalla ennakkoluulottomasti, taitavasti ja rohkeasti ylempipainoista ja kokenutta ammattilaista vastaan.