Vastaa aiheeseen: 6.1.2006 Hong Kong: The Supreme Champions of Muay Thai

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 6.1.2006 Hong Kong: The Supreme Champions of Muay Thai Vastaa aiheeseen: 6.1.2006 Hong Kong: The Supreme Champions of Muay Thai

#59756

pertsa

Osallistuja

Sain juuri sähköpostia salin väeltä Thaimaasta. Samkorhan on nykyään ollut siellä 67kilon kieppeillä (eikä enää näin jäähdyttelyvaiheessa uraa hirveän tiukassa kunnossa) ja vastustaja oli tosiaan vaihtunut edellisen sairastuttua. Magomedov oli painanut sen 75kiloa.

Sähköpostissa todettiin, että promoottori teki oudon tempun:tuomarit näkivät kuulemma selvällä enemmistöllä Samkorin voittajaksi, mutta promoottori julisi, että draw. Saan ottelusta levyn parin viikon sisällä,niin mielenkiintoista nähdä ottelu. Magomedovhan on tosiaan treenannut ja otellut jo pitkään Thaimaassa. Treenaa nyt nykyään kuulemma Bangkokin Rompo Gymillä, jossa häärää yhtenä monien suomalaisten tuntema, omien sanojensa mukaan Jomhodinkin alunperin Suomeen järjestänyt taksikuski,Herra Pek. Rompo Gymin taustalla vaikuttaa myös entisen Chitaladan väkeä, muunmuassa itselleni ja monille muille seuramme Thaimaan kävijälle tuttu, Tua, jonka välineiden pitoa muistellaan vielä lämmöllä ja sääret vereslihalla.. Tua oli venäläisten huoltajana myös Kuningattaren syntymäpäivien yhteydessä järjestetyssä S1-turnauksessa.

Hong Kongin thainyrkkeilyskeneltä olen kuullut toisenkin mielenkiitoisen tarinan: Thaimaan salillamme vakituisesti treenaava englantilainen kaveri oli saanut ottelukutsun Hong Kongiin, jonnekin isoon iltaan. Kun kaveri oli keskittynyt otteluun pukuhuoneessa ennen ottelua, oli pari pukukaveria kävellyt sisään ja sanonut: muista sitten:toisessa erässä sinut tyrmätään. Kaveri oli ihmetellyt, että mitä? Miehet olivat sanoneet vain:niin,toisessa erässä sinut tyrmätään ja sillä selvä. Miesten poistuttua englantilainen oli kerännyt kamansa ja lähtenyt takaovesta ulos ja soittanut saman tien ystävilleen, jotta he veisivät hänet nopeasti lentokentälle ja maasta.
Ei kannata yleistää kaikkeen HK:n thainyrkkeilyyn silti tälläistä meininkiä.