Vastaa aiheeseen: WMF:n MM-joukkue -06

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut WMF:n MM-joukkue -06 Vastaa aiheeseen: WMF:n MM-joukkue -06

#60214

pertsa

Osallistuja

No no, eipäs jo etukäteen vähätellä kisoja.

Etukäteen ei voida sanoa kisoja vielä tynkäkisoiksi, kun ei olla edes nähty, paljonko maita tulee paikalle. IFMA ei saanut koko viime vuonna parin siirtämisen jälkeen MM-kisoja lainkaan järjestettyä, joten päätettiin lähteä nyt tänne WMF:n kisoihin, jotka ainakin varmasti pidetään ja voimme näin ainakin osallistua arvokilpailuihin.

Viime vuonnahan IFMA peruutti MM-kisat vain muutamaa viikkoa (!) ennen kisoja ja moni maa olikin erittäin pettynyt, koska kansalliset karsinnat, matkajärjestelyt, sponsorit jne jne oli jo ehditty järjestää kisoja silmälläpitäen. Tämän vuoksi oma oletukseni on, että näihin kisoihin tulee nyt enemmän osallistuvia maita kuin ennen, jotka ajattelevat samoin kuin me, eli haluavat varmasti päästä arvokilpailuihin. Aiemminhan liittomme puitteissa oli aivan normaalia, että osallistuimme molempien liittojen arvokilpailuihin.

Tämä osallistuvien maiden lukumäärien ilmoittaminenkin on yksi taitolaji, joka ei aina pidä paikkaansa.

WMF on tällä hetkellä ainoa liitto Thaimaassa, joka saamiemme tietojen mukaan saa käyttää virallisesti kisoista nimistystä: MM-kisat.

Emme kuitenkaan ole liiton puitteissa ottaneet mitään tiettyä puolta tässä asiassa. Suomen kanta on se, että toivomme yhtenäistä työtä kansainvälisen muaythain eteen, eikä kahden eri liiton välistä kinaa.

Tulemme osallistumaan =lähettämään ottelijoita myös loppukevään IFMA:n kisoihin. Ehkä jopa suuremmalla joukkueella.

Ottelijavalinnat arvokilpailuihin tekee liiton päävalmentaja.