Vastaa aiheeseen: Englantilaisia tulossa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Englantilaisia tulossa Vastaa aiheeseen: Englantilaisia tulossa

#63109

tku

Osallistuja

Turussa on junnuthaissa 7-14 vuotiaita, vaikka nuorin taitaa olla 6v. Kisaryhmän nuorimmat ovat taas 15v (“Julma Juha” ja “Pikku Puranen”). Otettiin sinne vuosi sitten pari 11-12 vuotiasta poikaa kerran viikossa vierailemaan, mutta kun harrastivat montaa urheilulajia yhtä aikaa, niin thaikulle ei jäänyt aikaa.

Junnuthai taisi alkaa Turussa joskus 90-luvun alussa ja päättyikin sitten vetäjäpulasta johtuen. Onneksi perinne elvytettiin ja junnuthairyhmä on menestyksellä pyörinyt nyt jo pari vuotta. Ennen teini-ikää tai viimeistään keskiteini-iällä aloittavat omaksuvat tekniikat ihan toista tahtia.

Turussa junnuthaita johtaa erityisopettaja Topi Räsänen (se tumma/komea kehäkommentaattori meidän kisoissa). Hän on ideoinut junnuille oman MB-junnu kangasmerkin, jonka väri kertoo harjoitusahkeruudesta. Kaikki saavat (olikohan nyt) kurssin päätteeksi sellaisen. Junnuthaissa on yhteensä 3 vetäjää. Jos nyt en ihan väärin muista niin oliko peräti kaikki joko työssä kasvatusalalla tai opiskelevat sitä?

Varsinaiseen ketjun kysymykseen: ei löydy tähän hätään.