Vastaa aiheeseen: Amatöörien MM-kisat 2007

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Amatöörien MM-kisat 2007 Vastaa aiheeseen: Amatöörien MM-kisat 2007

#63473

janne

Osallistuja

Marilan ja Pietun kynät on taas sauhunneet:

4. ottelupäivä. Okei, on myönnettävä heti alkuun, että päivä ei sujunut aivan suunnitelmien mukaisesti. Jo edellisenä iltana oli kokouskutsu kiinnitetty hissin seinään. Tänä aamuna kokouksessa selvisi, että Ari Pitkäsen lohko arvotaan uudestaan. No, ei siinä mitään, kaikki hoidetaan mitä vastaan tulee. Arin lohko meni uusiksi sillä seurauksella, että ottelut ovat kaikki peräkkäisinä päivinä. Tämä ei tee muutosta ennen mainittuun suhtautumiseen asioiden hoitamisesta. Ari ottelee seuraavaksi 1.12. Valkovenäläistä vastaan.

Hotellilta siirryttiin kisapaikalle jo aikaisin ennen Karttusen ottelun alkua. Hyvin yönsä nukkunut Karttunen oli täynnä energiaa ja jo edellisen yön unissa käyty ottelu ja sen lopputulos antoi Karttuselle hyvää otteluenergiaa. Kisojen ensimmäistä otteluaan Karttunen vei heti alusta alkaen ja määräsi homman tahdin Unkarin sankarin tyytyessä selviytymään kapellimestarin kiihtyvästä temmosta. Jokaisessa hienossa teoksessa on suvantokohta ja tässä sen teki järjestäjien toimesta ajanottajan oikea käsi, joka piti kiinni eräkellon kielestä. “Hienosti menee”, totesi kehäkulma erätauolla ja ilman sen suurempia ohjeita tökkäsi Karttusen takasin keskeneräiseen teokseen. Ottelun kakkososa alkoi Karttusen tahtilajin vaihdoilla jossa vastustaja ei pysynyt mukana. Tämä aiheutti Unkarin edustajan ajautumisen nuottiviivaston ulkopuolelle sillä kertakaikkisuudella että tuomari ei laskenut edes lukua, vaan yritti herätellä nukkuvaa Unkaria. Tyrmäysvoitto toisessa erässä. Seuraavassa ottelussaan sunnuntaina Karttunen kohtaa venäläisen.

Öbaut 5 tuntia myöhemmin oli totuuden hetki edessä “pohjolan kylmälle viimalle” Katariina Perkkiölle. Katrun lämmittely samassa tilassa venäläisen vastustajansa kanssa ja samalla tehty katseiden vaihto loi sähköistä tunnelmaa ja lupasi ottelusta todellista, viimeiseen asti vietyä, kampailua voitosta. Lämmittelyt tehty ja tuli ottelun aika. 1. erä meni venäjän edustalle, mutta toisessa erässä Katru pääsi homman makuun ja aloitti määrätietoisempien hyökkäysten tekemisen, johon Venäjän ottelijatar vastasi samalla mitalla. 3. erässä sama jatkui Katrun saaden enemmän tilannevoittoja ja 3. erän erätauolla tehty kehäkulman kehotus “NYT MENET ETEENPÄIN JA ISKET SIITÄ SÄLEITÄ IRTI JA VOITAT TÄN OTTELUN” siivitti Katrua vahvaan viimeisen erän kiriin. 4. erässä venäläinen iski siinä takaisin minkä Katru antoi. Ennen lopputuloksen julkistamista vallitsi odottava tunnelma varmasti kaikilla, jotka tätä ottelua olivat seuranneet. suomalaisjoukkueen pettymykseksi ottelu meni venäjättärelle. Katrun MM taisto päättyi tähän.