Vastaa aiheeseen: Isot kilpailut Tampereella 5.4. 2008

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Isot kilpailut Tampereella 5.4. 2008 Vastaa aiheeseen: Isot kilpailut Tampereella 5.4. 2008

#63814

pertsa

Osallistuja

Vöröstä en kuitenkaan sanoisi reppanaksi ja valitettavasti hyviä Thaimaalaisia vastaan ei saa ketään Andy Sauweria ihan näillä budjeteilla. Suomalaisista ottelijoista kukaan 60-kiloinen ei varmasti olisi lähtenyt Petchaekia vastaan, (jos jonkun tiedät, niin kerro nimi, niin otetaan hänet seuraavaan iltaan) eikä edes sillä kuuden-seitsemän kilon painoedulla saatu ketään vastustajaksi.

On kaksi tapaa kieltäytyä ottelusta: toinen on se, joka tuli kahdelta ottelijalta suoraselkäisesti: “En lähde häntä vastaan, koska on sen tason kaveri” ja toinen se, että pyytää niin suurta ottelupalkkiota, ettei sellaista voi maksaa (eikä Suomessa, eikä edes juuri muuallakaan kenellekään ole koskaan sellaisia maksettu, koska ei ole sen luokan nimimiehiä tässä maassa). Toki tuhannella-muutamalla tuhannella eurolla joku meidän 10-ottelun kavereistakin voisi ottaa sairaalareissun mielellään.

Miksi kenellekään pitäisi maksaa yli tuplasti enemmän. kuin esim thaimaalaisille, jos pääsee ottelemaan vielä jäähdyttelijöitä vastaan ja reilulla painohyödyllä?

Tämä ei ole sitten missään nimessä kritiikkiä ketään suomalaisia ottelijoita kohtaan. Realistisesti nuo tasoerot eurooppalaisten ja thaimaalaisten välillä on kyllä isoja, se on vain totuus, mutta puhutaankin eri ottelukulttuurista ja lähtökohdista, joten se asia ei mitenkään vähättele suomalaisia huippuja.

Jos Antti haluat kuitenkin kertoa, kuka lähtee normaalilla ottelupalkkiolla esim samanpainoista (tai muutaman kilon edulla) Petchaekia, tai Sayioknoita vastaan, niin järjestän ne ottelut seuraavaan tapahtumaan. Saadaan sitten se maksava Helsinkiläisyleisökin tänne Tampereelle.