Vastaa aiheeseen: Keskustelua SM-kisoista (2008)

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Keskustelua SM-kisoista (2008) Vastaa aiheeseen: Keskustelua SM-kisoista (2008)

#63880

JL

Jäsen

@Ana wrote:

Olen varma, että jokaista kisoihin ilmoittautunutta ottelijaa/valmentajaa kiinnostaa ketä kisoihin on tulossa, niin miksi ne pitäisi turhaa salata? Ottelijoiden ehdoillahan hommaa pitäisi viedä eteenpäin.

No juuri siksi, että tätä taktikointia ei tulisi. Eikö se riittäisi, että tietää montako matsia mahdollisesti on tulossa. Itse mainitsit aika kärjistetysti, että “paskahousut” ovat väärissä kisoissa, joten jos sarjassa x kaksi ottelijaa, joista toinen suomen ykkösnyrkki ja sarjassa xx yksi ottelija, joka tunnetusti ei ole niin kova niin silloin todennäköisesti taktikoidaan (tai ainakin pitäisi näin ymmärtää tehdä) -> sarjaan x menossa ollut veti painot turhaan kun toinen jänisti sarjaan xx ja mestaruus pysyy edellisvuoden mestarilla! Eikös sen pitäisi olla SM-kisoissa aivan sama ketä sinne vastakkaiseen kulmaan astelee tai sitten ollaan väärällä puolella kehäköysiä…

Nyt puhun siis yleisesti ilmoittautumisista enkä kohdenna tekstejä mihinkään painoluokkiin. Voisiko nämä viestit erottaa omaksi ketjuksi ja näin ollen ei sekoitettaisi tätä topiccia??