Vastaa aiheeseen: Keskustelua SM-kisoista (2008)

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Keskustelua SM-kisoista (2008) Vastaa aiheeseen: Keskustelua SM-kisoista (2008)

#63894

Ana

Osallistuja

Niin, nykyiselläänhän meillä on käytössä sama luokitus kuin IFMA:lla, eli elantonsa thainyrkkeilystä saavat ja WMC:n maailmanmestarit eivät saa osallistua amatöörikisoihin.

Muutenhan tuo rajanveto on aika hankalaa, koska esim. kaikki Thaimaassa otelleet, ovat “ammattilaisia”, koska siellä aina jotain matseista maksetaan ja ottelut käydään ammattilais-säännöillä. Ja samaa mieltä olen Viktorin kanssa siitä, että sm-kisat pitää nimenomaan olla Suomen mestaruuskisat, jolloin kaikki parhaat saavat olla mukana.

Pitäisikö sitten kokeilla sitä ehdotusta, että kisat otellaan 5 x 2 min. Kaikki suojat päällä, niin nähtäisiin uskaltautuisiko sm-kisoihin tuolloin enemmän osallistujia? Itse epäilen että ei. Tässä mielestäni olisi lisäksi se huono puoli, että silloin ei olisi mahdollista sm-kisojen varaan järjestää tällaista isomman mittaluokan tapahtumaa, vaan kisat olisi käytävä salikisatyylisesti.