Vastaa aiheeseen: Keskustelua SM-kisoista (2008)

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Keskustelua SM-kisoista (2008) Vastaa aiheeseen: Keskustelua SM-kisoista (2008)

#63896

mb

Osallistuja

Niin, sehän nyt olisi ideaalitilanne, että SM-kisoihin osallistuisi kaikki aktiiviset ottelijat ja saataisiin myös kunnon karsinnat aikaan. Kuitenkin joku asiahan tuossa mättää, kun kisat käydään miltei suoraan SM-finaaleina.

Jotenkin minulla on vain vahvasti sellainen kutina, että suurin syy miksei SM-kisoihin kaikki osallistu on juuri pelko, että saa sieltä tulee vastaan kylän suurin teurastaja. En minäkään osaisi oikein rajata, että ketkä saisi osallistua kisoihin ja ketkä ei. Kai se pitäisi tulla ottelijaltaan itseltään, että haluaako ottaa samassa tapahtumassa ammattilaismatsin vai käydä potkimassa “heikompaansa”. Tosin en tiedä sitäkään, että vaikka kaikki olisivat tienneet hyvissä ajoin tämän vuoden SM-kisoissa ettei sinne kaikki parhaat jätkät tule, niin olisiko osallistujamäärä ollut sen suurempi.

Ihan tuo 5 * 3 min. näytti toimivan ilman suojia. En minä usko (ainakaan enää), että se rajoittaa osallistujamääriä.

Mikä alkuperäinen idea tuossa muuten on, että miehillä pitää olla viisi ottelua ja naisilla kolme ottelua, että saa osallistua kisoihin? Ollaanko siinä haettu, ettei 8. danin tappaja pääse muun lajin kautta pilamaan thaitunnelmaa vai että kisoihin ei haluta päästä liian kokematonta thaisoturia?