Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun? Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

#63936

Ana

Osallistuja

@Mr K wrote:

SM-karsintojen osallistujamäärää on turha lähteä kasvattamaan sääntömuutoksin ym. poppakonstein.

Tämmöisiä ajatuksia minun on hyvin vaikea ymmärtää.

On itsessään selvää, että touhuhan lähtee sieltä seuroista ja ottelijoista itsestään ja asennetta tarvitaan yms. Jotakin on kuitenkin mielestäni tehtävä, kun tätä seurojen ja ottelijoiden asennemuutosta on nyt väheneviä osallistujamääriä ihmetellessä muutava vuosi odoteltu. Onko se sitten jokin sääntömuutos vai jokin muu. Mielestäni ainakin kannattaisi kokeilla hommaa viedä läpi uudenlaisella formaatilla, kuten esim pertsa on ehdottanut. Ihan vaikka kerran kokeilumielessä. Kutsutaan sitä sitten vaikka poppakonstiksi. Mikä se formaatti sitten olisi, sitä en tiedä.

Vaikka otin tuohon äänestykseen Pasin mukaan huumorimielessä, niin silti asia on minusta vakavasti otettava. Jokainen thainyrkkeilyssä mukana oleva persoona seuraa tätä foorumia, mutta harvan arvolle sopii nettifoorumikirjoittelu. Helpompi on sitten puskista puhua kun on huonoja päätöksiä taas hallituksen marakatit tehneet. Esim. tähän kysymykseen voisi vapaasti heittää ideoita ja ajatuksia, koska nyt ideat ovat olleet tämän asian tiimoilta aika vähissä. Ja vaikka jeesustelulta kuulostaa, niin kyllä näillä foorumillakin esitetyillä ideoilla ja mielipiteillä on oikeastikin väliä silloin kun “viisaat” herrat hallituksessa istuvat alas päätöksiä tekemään. Itse ainakin pyrin “kentän ääntä” kuuntelemaan siksi mm. tämänkin äänestyksen laitoin piruuttani pystyyn.

Se tiedetään jo, että treenata pitäisi enemmän ja rock ‘n roll on turmellut nuorison. Nyt tarvitaan muitakin ideoita.

Edittinä vielä: Se tiedoksi, että mitään sääntöjä ei olla nyt väkisin muuttamassa, vaan olisi mukava kuulla mielipiteitä ja ideoita “kentältä” ja myös näiltä seuroilta ja ottelijoilta jotka ovat salikisoissa aktiivisesti mukana, mutta sm-kisoissa eivät.