Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun? Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

#63951

Gyokuro

Jäsen

@mb wrote:

@pertsa wrote:

Eivät potkunyrkkeilijät ole huonoja, Potkunyrkkeilyssä.
Ja kyllä ne alapotkutyylin Potkunyrkkeilyottelut todellakin eroavat Thaiotteluista.

Ai, se menikin noin. Nyt taitaa olla minun näppäimistössä joku vika, kun pointti taisi mennä jonnekkin bittitaivaaseen.

Mikäs nyt on ? Asialliseen keskusteluun olisi toivottavaa vastata myös asiallisesti, oli mielipiteissä eroja sitten kuinka paljon tahansa.

…. ja kyllähän Pertsa tuossa asiaa puhuu. Kyllä niissä potkunyrkkeilyn alapotkuotteluissa on aika helkkaristi eroa thainyrkkeilyotteluun. Ei tässä pitäisi olla mitään epäselvyyttä.

Esimerkkinä voisi mainita vaikka sen, että itselläni on sparrikaverina monin kertainen potkunyrkkeilyn Suomen mestari ja maajoukkuemies, joka on menestynyt ihan mukavasti maailmallakin. Hän kyykyttää meikäläistä potkunyrkkeilysäännöillä oteltavassa sparrissa aika olan takaa, mutta tilanne tasoittuu huomattavasti, mitä enemmän sääntöjä rustataan lähemmäksi thainyrkkeilyä. ( … joka johtuu tietenkin siitä, että kaveri ei thai-tekniikoita ole aivan hirveästi treenannut, mutta älkää pilatko iloani asiasta. 😀 )

Toivottavasti heppu lähtee vielä thai-kehiinkin, kuten on ollut puhetta. Thai-tekniikoita on käyty ja käydään jatkossakin läpi sitä silmällä pitäen.