Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun? Vastaa aiheeseen: Millä keinoin Sm-kisojen osallistujamäärät nousuun?

#63963

Muay Tribe

Osallistuja

Analla tuli tuossa esiin lisää hyviä ajatuksia. Nyt tarvitsee enää saada sanat teoiksi niin ottelijakato on kohta enää muisto vain ;).

Sellainen asia tuli vielä mieleen että mitä jos seurat tekisivät yhteisesti tavotteita siiä kuinka monta SM-ottelija seura vähintään tuottaa jollakin aikajaksolla. Näin kaikilla olisi selvä mielikuva siitä paljonko SM-kisaajia on tulevaisuudessa vähintään odotettavissa ja seuroilla olisi konkreettinen päämäärä oman ottelija toiminnan kehittämisen suhteen. Koska homma koskisi kaikkia seuroja voisi siitä tulla synergiahyötyä kaikille osallisille. Ikään kuin seurat puhaltaisivat yhteen hileen että saataisin SM-kisat entistä parempiin liekkeihin. Liitto voisi toimia tässä hommassa jonkinlaisena valvojana, että asioita tehdään tavoitteisiin pääsemiseksi. Uskoisin että kun tavoitteet on asetettu seurakohtaisesti realistiselle pohjalle niin niihin myös päästäisiin useimmissa tapauksissa, lisäksi monella seuralla voisivat tavoitteet helposti ylittyä eikä se varmaan haittaisi ketään.