Vastaa aiheeseen: Kilpailutilanne

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Kilpailutilanne Vastaa aiheeseen: Kilpailutilanne

#64448

janne

Osallistuja

MM-kisojen joukkue näytti aluksi suuremmalta ja sen vuoksi emme uskaltaneet lähteä tukemaan suurilla summilla ottelijoita, kun oikea joukkueen koko alkoi hahmottua, hallitus teki päätöksen, jossa tarkoituksenamme oli tukea ottelijoita 300 eurolla, joka on informoitu ottelijoille heti. Nopeasti jos laskee liiton kuluja tästä avustuksesta, päätöskentekohetkellä kisoihin oli lähdössä 10 ottelijaa = 3000 euroa. Suuresta peruutuksien määrästä johtuen, pitää koko avustuspaketti pohtia uudelleen. Lisäksi jokaiselle ottelijalle on kerrottu, että jos ja kun OPM-antaa meille avustuksia MM-kisoja varten, se jaetaan hallituksen päättämällä suhteella ottelijoiden kesken, avustushakemus on lähetetty noin kuukausi sitten, mutta päätöstä ei ole vielä tullut.

On turha rutista, että nimiä ei olisi voinut muuttaa enää Hyvinkään kisojen jälkeen, on aivan varma että nimiä pystyy muuttamaan varmasti vielä tässäkin kohtaa IFMA:n puolesta, kukaan ei ole sitä kieltänyt. On päivän selvää, että jos 1.nyrkki sairastuu, kisoihin voi lähettää 2.nyrkin. Ottelijoiden henkilötietokaavakkeet on pitänyt toimittaa siitä syystä ajoissa, että he ehtivät tehdä kaikki laput siellä päässä valmiiksi. Tämäkin olisi selvinnyt jos olisit kysynyt..

Nyt loppujen lopuksi kun ottelijoita on lähdössä kisoihin enää 5, teimme yhdessä päätöksen, jossa avustajaksi lähtee ainoastaan Martinez. Lentolippujen uudelleen järjestelyllä ja toisen avustajan pudottamisella matkasta liitto sääti runsaasi rahaa, jonka johdosta pystymme mahdollisesti maksamaan ottelijoiden joitakin kuluja, tästä tiedotan ottelijoita heti kun päätös on saatu tehtyä.

EM-kisoihin ainostaan yhden huoltajan lähettäminen kisoihin oli muuten Martinezin oma ehdotus, hänkin halusi säästää rahaa loppuvuotta varten.

Mainittakoot vielä OPM:N EM avustuksesta, ei ollut läheskään niin suuri, kuin joinain vuonna olemme arvokilpailuihin saaneet.

Mainitsen nyt vielä kerran, että jos ottelijat ja valmentajat haluavat, että ottelija pääsee arvokilpailuihin edustamaan isänmaataan, tulee aloitteen lähteä ottelijasta sekä valmentajasta. Todellinen tahto päästä kilpailuihin selviää hyvin helposti, jos ilmoittautuu, eikä jää kotiin odottelemaan kutsukorttia kisoihin.