Vastaa aiheeseen: Kilpailutilanne

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut Kilpailutilanne Vastaa aiheeseen: Kilpailutilanne

#64454

pertsa

Osallistuja

Tähän taisi sisältyä jo osaksi vastaus tuohon leiriasiaan:

@janne wrote:

Lisäksi mainitsit aiemmassa viestissäsi, että teillä ei ole tarvetta leireille. Kuten kuitenkin itse totesit on hyödyllistä otella kokeneempaa vastaan, tämähän toimii suoraan myös leireillä. Olisi ollut erittäin hyvä, että monia mestaruuksia voittanut otelija olisi ollut leireillä antamassa hyvän harjoitusvastuksen sekä olisimme voineet verrata mestarin kuntotestejä meidän amatöörinäisesti treenaavien tuloksiin, mutta nämä on niitä kuuluisia omia valintoja…

Keskustelua vähän saatiin kuitenkin aikaiseksi, vaikka osin tämä menee hieman siihen juupas-eipäs-suuntaan.

Kisajoukkue lähti matkalle ilmeisesti tänään (osa jo aiemmin), miesten puolelta joukkue koostuu yhdestä ottelijasta, joka on myös ilmeisesti eri sarjassa, kuin piti. Luulen, että siihen(kin) alkuperäisesti ilmoitettuun sarjaan olisi ollut myös muita halukkaita esim Turun suunalta (?), jos olisi ilmoitettu ajoissa mahdollisuudesta. Jos muut “varmat” maajoukkuemiehet jäivät nyt “sairastumisien, tai vammautumisien” takia pois kisoista ja ottelevat kuitenkin lähiaikoina muualla, niin jonkin verran ihmetyttää. Pikaista toipumista vain.

Enempää en tähän nyt kommentoi, Marilasta vain sen verran, että hän on hoitanut paperiasiat erittäin kiitettävästi, hän ei tosin osallistu hallituksen päätöksiin, joten se on eri asia.

Tsemppiä kisajoukkueelle Koreaan!