Vs: Re: 15.3.2013 Lion Fight 9 Las Vegas: Marcus vs. Levin !!

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 15.3.2013 Lion Fight 9 Las Vegas: Marcus vs. Levin !! Vs: Re: 15.3.2013 Lion Fight 9 Las Vegas: Marcus vs. Levin !!

#72488

P.L.

Jäsen

Artem Levin ja Simon Marcus kohtaavat

Yksi vuoden odotetuimmista thainyrkkeilyotteluista toteutuu huomenna, kun Venäjän Artem “The Lion” Levin ja kanadanjamaikalainen Simon Marcus kohtaavat Las Vegasissa Lion Fight 9 -tapahtumassa. Ottelussa on panoksena Lion Fight -promootion kevyen raskaansarjan mestaruusvyö.

Sarjansa maailman parhaaksi thainyrkkeilijäksi rankatun Levinin ja ammattilaisena voittamattoman Marcuksen ottelu on vuoden sisällä peruttu jo kolme kertaa, joka lisää ennakko-odotuksia entisestään.

26-vuotias Artem Levin on tehnyt pelkästään amatöörititteleidensä valossa todella komean uran: viisi Euroopan ja maailmanmestaruutta sekä kamppailulajien olympialaisiksi kutsutun World Combat Games -kisojen kultamitali kertovat venäläisen ilmiömäisyydestä.

Ammattilaisena häneltä löytyy muun muassa WMC -liiton ja edesmenneen It’s Showtime -organisaation maailmanmestaruus.

Kehässä Levin esiintyy titteleidensä arvoisesti ja omaa laajan tekniikka-arsenaalin sekä loistavan ottelusilmän, joiden turvin hän pystyy tuottamaan päänvaivaa itseään fyysisemmille ottelijoille.

Simon Marcus puolestaan tunnetaan räjähtävänä ottelijana, jonka iskuissa on alati tyrmäyksen vaara. Levinin tavoin hän on amatöörinä voittanut maailmanmestaruuden sekä World Combat Games -kisojen kultaa.

Ammattilaisena Marcus on otellut 31 kertaa ja niistä peräti 22 on päättynyt ennen täyttä aikaa. Kaksi viimeistä tyrmäysvoittoaan hän tehtaili saman illan aikana tammikuussa Kiinassa.

Lion Fight 9 -tapahtuma esitetään suorana AXS -kanavalta.

http://www.fightsport.fi/muut-lajit/artem-levin-ja-simon-marcus-kohtaavat