Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

#72413

tku

Osallistuja

KATSOJAT

Tapahtumaamme ei ole ennakkomyyntiä. Areenalla on istumapaikkoja 1100 hengelle, joten kaikki halukkaat sopivat varmasti sisään. Katsomoihin (nousevat sivukatsomot + permanto) ei ole paikkalippuja, joten istumapaikat voi valita itse. Ovet avataan klo 16:00 ja tapahtuma alkaa klo 17:00.

Tapahtumassa ei ole ikärajaa, mutta anniskelualueella, aitioissa ja VIP-pöydissä alkoholia tilaavien tulee pyydettäessä todistaa ikänsä. Järjestyksenvalvonnasta huolehtii Caribia Areenan järjestysmiehet.

Ennakkomyyntiä suoritetaan enää vain aitioiden osalta, koska VIP-pöydät ovat loppuunmyyty. Aitioiden ja VIP-pöytien asiakkaille on lipunmyynnissä oma VIP-tiski, josta pääsylippuna toimivat rannekkeet kiinnitetään ranteisiin. Otamme yhteyttä tapahtuman viikolla VIP-pöytien ja aitioiden ostaneisiin henkilöihin ja annamme tarkemmat toimintaohjeet. VIP-pöytien sijainnista voi lähettää toiveita, mutta ymmärrettävistä syistä kaikki 10 pöytäseuruetta eivät pääse istumaan samaan pöytään. Tästä syystä emme myyneet 14:sta pöytää, vaan 10:nen, jotta kaikkien VIP-pöytien sijainti olisi mahdollisimman tasapuolinen.

OTTELIJAT JA HUOLTAJAT

Jokaisesta osallistuvasta seurasta pääsee kaksi (2) huoltajaa ilmaiseksi tapahtumaan. Suuren osallistujalukumäärän johdosta Helsinki Thaiboxing Clubilla voi olla neljä (4) ja Porvoo Thaiboxing Clubilla kolme (3) huoltajaa. Huoltajat tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen topi.rasanen ät ttbc pistefi.

Kaikki tapahtumaan osallistuvien / katsojien pääsylippuna toimii ranneke, joka kiinnitetään henkilökohtaisesti ranteeseen:
a) katsojat: lipunmyyntitiskiltä
b) VIP, aitiot, osallistujat, tuomarit jne: VIP-tiskiltä.

Rannekkeet ovat värikoodattuja, joten niillä on eri kulkuoikeus. Katsojat eivät siis pääse pukuhuoneisiin. Ranneke lunastetaan henkilökohtaisesti pääsylistaa vastaan ja lunastajan on varauduttuva todistamaan henkilöllisyytensä. Toimihenkilö(t) eivät todennäköisesti tunne teitä. Hallin kulun- ja järjestyksenvalvonnasta huolehtii Caribia Areenan järjestyksenvalvojat, joten huolehtikaa ilmoittautuminen ajoissa. Ottelijat ja SMTL:n hallitus ovat automaattisesti ilmoitettuja. Myös liiton tuomareiden tulee ilmoittautua etukäteen.

Myös ottelijat tulevat saamaan rannekkeen VIP-tiskiltä. Mikäli pvc-muovinen ranneke halutaan leikata ottelun ajaksi pois käsisiteiden alta, niin areenalta ei kannata poistua, sillä uutta ranneketta ei enää saa. Samalla ottelija menettää mahdollisuuden ilmaiseen sisäänpääsyyn Börs Night Clubiin.

DISCLAIMER

Caribia Areena vastaa tapahtuman anniskeluoikeuksista ja järjestyksenvalvonnasta. Tapahtuman järjestäjä ei velvollinen palauttamaan pääsylippua, mikäli järjestyksenvalvojat poistavat hallista liiaksi päihtyneen, järjestyshäiriöitä aiheuttavan, rannekkeettoman tai rannekkeiden manipuloinnista epäillyn henkilön.