Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

#72419

tku

Osallistuja

Raskaan sarjan kruunu on lajissa kuin lajissa se arvostetuin saavutus. Tänä vuonna finaaliottelu tulee taatusti olemaan värikäs, sillä kehässä nähdään kaksi erityyppistä taistelijaa.

Porvoosta, Robert Heleniuksen kotikaupungista ja Pietilän Mikan helmoista ponnistaa 17 ottelun kokemuksella Niklas Rouhiainen. Hän on kevyen raskaan sarjan kaksinkertainen Suomen mestari ja PM-hopeamitalisti. Hänen teknisyydestään kertoo jotain se, että Turun raskain kehävesseli Pasi Kupila, hävisi Rouhiaiselle pistein comeback-ottelussaan.

Toisesta kulmasta ponnistaa kisojen ehdoton väriläiskä, vapaaottelutaustainen Timo Suhonen. Suhonen on tehnyt vapaaotteluareenoilla selvää jälkeä, 11 voittoa ja vain yksi tappio. Suhosen asennetta kuvaa parhaiten se, että kun SM-karsinnoissa otettiin kuvaa käsiohjelmaa varten, Suhonen seisoi kameran edessä toppatakki päällä. Tämä no-nonsense asenne näkyi myös muutama viikko sitten käydyssä salikilpailuottelussa 81-kiloista Daniel Forsbergia vastaan. Kuvia kumartelematon Suhonen antoi palaa täydeltä laidalta. Mutta mitä Caribia Areenalla illan pääottelussa tapahtuu, kun Rouhiaisen tekninen ja Suhosen täyttähäkää-tyylit törmäävät?

Rouhiainen selviytyi SM-karsinnoista TKO:n arvoisesti. Joensuulainen Markus Lampinen nousi rohkeasti raskaaseen sarjaan, itseään kokeneimpien seuraan ja taatusti haastoi niin pitkälle kuin kykeni.

Markus Lampinen punainen kulma, Niklas Rouhiainen sininen kulma.
[youtube:2k5tqn6u]http://www.youtube.com/watch?v=1hZetlngL30[/youtube:2k5tqn6u]

Timo Suhonen vs. Daniel Forsberg
[youtube:2k5tqn6u]http://www.youtube.com/watch?v=bcVrPRGYSzc[/youtube:2k5tqn6u]