Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

#72425

tku

Osallistuja

THAINYRKKEILYN PERINTEITÄ LUOMASSA

Tästä vuodesta 2013 lähtien, thainyrkkeilyn SM-kilpailuissa myös seurat kilpailevat keskenään! Ennen turnauksen paras seura oli vain nimellinen, mutta nyt poika on tullut niin sanotusti kotiin. SM-finalistiseurat kamppailevat mestaruuksien lukumäärällä HÄRMÄN MALJASTA! Hopeoidun kiertopalkinnon jalassa on tilaa 30 hopealaatalle, joihin voittajaseura saa joka vuosi kaiverruttaa nimensä ja voittovuotensa. Malja pysyy voittajaseuralla aina vuoden kerrallaan ja se luovutetaan seuraavissa SM-kilpailussa uudelle voittajaseuralle (voitonjuhlista ehjänä selvinneenä).

Voittaja ratkaistaan naisten ja miesten sarjojen yhteenlaskettujen mestaruuksien määrällä. Jos mestaruudet menevät tasan, vertaillaan hopeasijoja ja sitten pronssisijoja. Jos tällöinkin ollaan tasalukemissa, otetaan vertailuun yhteenlaskettu osallistujamäärä. Jos edelleen ollaan tasalukemissa siirrytään edelliseen vuoteen, jossa suoritetaan sama vertailu.

Tänä vuonna Härmän maljasta kovimman otteen on jo ennakkoon ottanut Helsinki Thaiboxing Club. Mutta jos kaikki osuvat nappiin myös Porvoo, Turku ja Combat Academy voivat voittaa kiertopalkinnon itselleen.