Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

#72449

turmiola

Osallistuja

Näin rivitalkoolaisen näkökulmasta kisat olivat näyttävät valoineen, dj:iineen ja tanssijoineen, osa otteluista oikeinkin jänniä ja katsojia tuntui olevan riittävästi tunnelman luomiseen. Parit hajaäänituomiot herättivät suuria tunteita, ja kehäkulman väristä riippuen tuomiot olivat kulmien mielestä oikeita tai vääriä. Näissä meidän täytyy vain luottaa kolmen tuomarin systeemiin, jossa tuomareiden enemmistö näkee ottelun samalla tavalla. Ja on ihan oikein, että tunteet ovat pelissä, eihän tässä muuten mitään järkeä olisi.

Yksi high light oli ottelun Granath – Jääskeläinen sisääntulo, kun altavastaajan asemassa pidetty merimies-Elias kipusi kehään “Mikki merihädässä” -laulun saattelemana ja showman Pok puolestaan tanssien lierihattu päässä. Ottelu itsessään oli raju törmäys kahden tyystin erilaisen ottelutyylin välillä. Mielestäni illan jännittävin ja viihdyttävin.

Kaikille mukana olleille epäviralliset isot halit, ja Pietulle omat henkilökohtaiset kiitokseni.