Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku Vs: Re: 16.3.2013 SM-FINAALIT 2013, Caribia Areena Turku

#72464

Avuru

Jäsen

@tku wrote:

Kiitos palautteesta!

Itse asiassa meillä oli naisten otteluihin kehäpojat hakusessa! Hunksit ovat varmaan Suomen kallein ryhmä, joten heidän hommaaminen jäi heti kättelyssä. Seuraavana listalla oli värvätä adonikset meidän omalta salilta. Siihen emme saaneet riittävän rohkeita ehdokkaita (alunperin myös naiset piti tulla TTBC:ltä). Kolmanneksi yritimme houkutella erästä mallinakin työskennellyttä miestä, joka on harrastanut tanssimista. Tällä taiteilijasielulla oli kuitenkin menossa hippikausi (ilmeisesti 🙂 ) pitkine Fabio-hiuksineen ja jostain syystä hän ei halunnut tulla. Viimeiseksi vaihtoehdoksi jäi aina hyvässä lihassa oleva karunkomea Helinin Topi, mutta hän sopii lähikäärmetatuointineen ehkä toisenlaiseen iltaan (ei haluttu iltaan / promoon “äijä-imagoa”). Voi olla että oliskin ollut ihan hyvä valinta…

Mutta Lucky Punchiin tulee myös naisten ottelu(ita) ja haussa on komeita sixpäk-miehiä kehäpojiksi. Rahaa meillä ei ole antaa, ainoastaan 100% huomio läsnäolevilta naisilta!

Viestiä saa lähettää täältä tai https://www.facebook.com/Luckypunchfightseries kautta.

Kuulostaa erittäin hyvältä, rispektit myös tuolle idealle! Toivottavasti löydätte hyviä kehämiehiä niin on naisillekin vähän silmäniloa luvassa :mrgreen: Hunksit olivat vain pelkkä esimerkki, mutta tajusit pointtini kuitenkin hyvin 🙂 Varmasti kun mainitaan myös naisille suunnatusta silmänilosta saadaan myös entistä enemmän uutta porukkaa mukaan kadulta jotka ovat lukeneet vain mainoksen ja tulevat katsomaan “jotain uutta” niinkuin aiemmin mainittiin, ja taas nousee lajin maine.

Aion mainostaa kyllä Lucky Punchia omille tutuilleni, jotka ovat aiemmin vierastaneet thaikkua juuri ram muayn ja ottelumusiikin takia, varmasti saan mukaan paljon porukkaa kun alkurituaali jää pois ja päästään suoraan asiaan, odotan innolla!