Vs: Re: 22.10.2011 IRFA II Uppsala: Ville Aalto vs Abbe Joof

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 22.10.2011 IRFA II Uppsala: Ville Aalto vs Abbe Joof Vs: Re: 22.10.2011 IRFA II Uppsala: Ville Aalto vs Abbe Joof

#70339

Ana

Osallistuja

Villen ja Abben ottelu oli erittäin tasainen vääntö. Ottelun vanhetessa Ville pääsi kokoajan paremmin mukaan otteluun ja välillä hallitsikin matsia. En oikein tarkkaan tiedä tuota K-1 pistearvostelua, mutta uskoakseni Abbe saatiin voittajaksi, koska hän haki enemmän aloitteita ja oli hyökkäävämpi osapuoli. Kovia osumia ynnäillessä puntit oli kyllä tasan. Ville sai yleisöltä ja järjestäjiltä kovasti tunnustusta esityksestään.

Muuta tapahtumasta. Näin otteluista noin puolet ja näkemäni olivat ihan hyvätasoisia thainyrkkeilyvääntöjä. Illan vetonaula ja pääottelu oli Jörgen Kruthin vaparimatsi. Matsista tuli kuitenkin täydellinen pannukakku kun liettualainen vastustaja pyllähti omasta alasvientiyrityksestä kumoon ja puolustautui matossa kyljellään sikiöasennossa. Muutaman kerran Kruth ehti kopauttaa kun liettualaisen kulmasta lensi pyyhe jo kehään.

WMC-EM titteliottelussa Martin Akhtar otteli taktisesti todella hyvin. Kahdessa ensimmäisessä erässä hän hakeutuin todella sulavasti lähiotteluun ja hyydytti sillä venäläisen. Kolme viimeistä erää oli sitten sataprosenttisesti Martinin hallintaa tosi monipuolisella tekniikkavalikoimalla. Lähiottelusta hyytyneen venäläisen osaksi ja enää hakea epätoivoisia kääntökyynärpäitä yms.