Vs: Re: 25.11.2012 Thai Fight 2012 – Hynynen semifinaalissa

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 25.11.2012 Thai Fight 2012 – Hynynen semifinaalissa Vs: Re: 25.11.2012 Thai Fight 2012 – Hynynen semifinaalissa

#72063

P.L.

Jäsen

Hynynen Thai Fightin semifinaalissa sunnuntaina

Helsingin King Of The Ring –seuran Antero Hynynen, 36, voitti pistein australialaisen Shannon Kingin kahdeksan miehen Thai Fight -ammattilaisturnauksen ensimmäisellä kierroksella lokakuussa. Bangkokissa käydyn avausottelun jälkeen panokset kovenevat ja sunnuntaina Koratissa järjestettävällä semifinaalikierroksella Hynynen saa vastaansa Valko-Venäjän Vitali Hurkoun.

– Hurkou on pitkäraajainen hyväkuntoinen ottelija, joka ei säästele. Hän on vahva pystypainissa, josta tykkää hakea polvia päähän. Teknisesti Hurkou ei ole ihan parhaimpia vastuksia joita olen kohdannut, mutta kuitenkin aika kova ja kokenut vastus. Ei tule olemaan helppo matsi, Hynynen kuvailee.

190-senttinen Vitali Hurkou on todella pitkä alle 70-kilon sarjaan ja miehen meriiteistä löytyy useita kulta- ja hopeamitaleja amatöörien MM- sekä EM-kisoista. Syyskuussa Pietarissa järjestetyissä MM-kisoissa valkovenäläinen voitti pistein muun muassa Thaimaan joukkueen nimekkäimmän ottelijan, kovana tyrmääjänä tunnetun Kem Sitsongpeenongin.

Ammattilaisliitto WMC:n Pohjoismaiden mestaruuden ja kaksi kertaa amatöörien MM-pronssia saavuttaneen Hynysen etuja puolestaan ovat vasenkätisyys ja hyvä pelisilmä, joiden avulla hän on voittanut fyysisesti vahvoja ottelijoita. Ennakkoon analysoituna Hurkou tulee pituutensa ja kokemuksensa vuoksi olemaan haasteellinen vastustaja helsinkiläiselle, mutta ei kuitenkaan mahdoton päänahka.

Thai Fight on yksi maailman suurimpia thainyrkkeilyturnauksia. Toisessa lohkossa otteleva thaimaalaistähti, kaksinkertainen K-1 Max – ja viime vuoden Thai Fight –mestari Buakaw Por. Pramuk on turnauksen ennakkosuosikki, jonka voittoa monet suitsuttavat jo tässä vaiheessa lähes itsestäänselvyytenä.

– Aina voi tulla yllätyksiä. Kukaan ei ole voittamaton, Antero Hynynen kommentoi lyhyesti ennakko-odotuksia.

Ottelut näkyvät suorana osoitteessa:

http://www.thaifight.tv/

http://www.fightsport.fi/muut-lajit/hynynen-thai-fightin-semifinaalissa-25-11