Vs: Re: 30.7.2011 THAI FIGHT East Europe & Tatneft World Cup eli

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 30.7.2011 THAI FIGHT East Europe & Tatneft World Cup elim. Vs: Re: 30.7.2011 THAI FIGHT East Europe & Tatneft World Cup eli

#69876

tku

Osallistuja

Kibus – Konsky ottelu oli piiitkästä aikaa hurmoshenkisin matsi mitä on tullut nähtyä. On sisänsä hauskaa, ettei kumpikaan ottelijoista yksinään ollut mitenkään ainutlaatuisia. Kibus on hyvä kurinalainen ottelija, joka osaa kaikkea ja on ihan vahva. Konsky on taas romuluinen hiukan kummallisen vaivalloisella tyylillä otteleva, jopa hivenen old-school outolintu. Ensimmäisen erän jälkeen tapahtui jotain odottamatonta ja miehet taistelivat seuraavat kolme erää joko puolietäisyydellä tai lähiottelussa ja takoivat lähes vuorotahtia kyynärpäitä toistensa päihin. Ei puhettakaan että esimerkiksi lähiottelu olisi ollut nyjäämistä, vaan siellä vaan haettiin kyynärpäitä eikä oikeastaan mitään muuta. Pehmitetyt säännöt (Its showtime, K-1, Tatneft jne) eivät tälläistä tst-orgasmia olisi sallineet ja vaikka päähän lyöminen onkin kuningasten touhua, niin samalla brutaaliuden korokkeella nuo kyynärpäälyönnit kyllä ovat. Ja sitä kun oli tarjolla kolme erää yhtä soittoa, niin oli kyllä huuli ihmetyksestä pyöreenä.

Kibus löi kyllä sellainen vastapallon kyynärpäällään Konskyyn, että ringsidelle kuului sellainen lihaisa mäjähdys, josta heti tajusi että nyt joko a) Konskyn Kalinkat on soitettu mandoliinilla (se oli Konskyn (käsittämätön) sisääntulobiisi) b) hirveä vekki ja matsi poikki. Kulmakarvan mittainen haava aukesi, mutta Konskyn kone jyskytti eteenpäin. Kiitos reippaalle lääkärille, joka tyrehdytti haavaa pariinkiin otteeseen ja antoi ottelun jatkua, että saimme todistaa jumalatonta kyynärpäätulitusta viimeiseen konginiskuun asti.

Hurja matsi ja hurjia jätkiä!