Vs: Re: 30.7.2011 THAI FIGHT East Europe & Tatneft World Cup eli

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 30.7.2011 THAI FIGHT East Europe & Tatneft World Cup elim. Vs: Re: 30.7.2011 THAI FIGHT East Europe & Tatneft World Cup eli

#69868

P.L.

Jäsen

Pakko hehkuttaa itsekin, että olipa loistava ilta. Kibus vs Konsky-sota meni ihme kyllä täyden ajan ja se oli aivan helvetinmoista takomista puolin ja toisin (Itä-Euroopan vastine Sakmongkol vs Jongsanan #5:lle). Kibus onnistui toisessa erässä iskemään takakäden kyynärpäällä Konskyn luvunlaskuun ja samasta iskusta tuli slovakialaisen silmäkulmaan pitkä ja syvä haava. Vuotava vekki ei haitannut Konskya pätkääkään, vaan heti luvunlaskun jälkeen hän marssi jatkamaan sitä mihin oli jäänyt, eli tauottomaan kyynärpäiden ja polvien vetämiseen. Kolmannessa erässä Kibus väsyi ja oli enemmän puolustuskannalla, kun taas Konsky-kone vain räiski menemään. Vaikka Konsky veikin ottelun lopun, niin olisin luvunlaskun turvin ehkä suonut voiton Kibusille, mutta tuomarit näkivät toisin. Harvemmin ei-thaimaalaisten matsit ovat hyviä lähiottelun vuoksi, mutta tämä oli!

Muista ottelijoista jäi erityisesti mieleen Rain Kärkinen, joka oli kehittynyt selvästi. Oli hauska katsoa, miten hän rappasi kilpaa vahvan hollantilaisen kanssa ja hymyili vähän väliä. Se ei näyttänyt miltään vastustajaa halveksuvalta tai teeskennellyltä “ei tunnu missään” -virnistelyltä, vaan silkasta tekemisen ilosta johtuvasta hymystä (“ompa mukavaa kun saa mättää”). Kärkinen selvästi viihtyi kehässä ja pysyi ottelussa hyvin mukana, kunnes Konig onnistui lyömään hänet päästä luvunlaskuun ja pian viimeistelemään ottelun keskelle vatsaa osuneella polvella. Ilmaa haukottuaan ja kehäköysien alta alas ryömittyään Kärkinen käveli reippaasti yleisön ohi ja hymyili jälleen.