Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

#71674

tku

Osallistuja

Suomennettu lähteestä: http://www.ifmamuaythai.org/2012/09/ifma-finals-a-knockout-event/

Miesten MM-finaalit

IFMA:n 2012 MM-kilpailuiden viimeisenä päivänä, jota televisioitiin Venäjän eri kanavilla suorana kuusi tuntia, nähtiin suurta taitoa ja urheilullisuutta. Paikalla oli sankoin joukoin venäläisiä osoittamassa kotimaansa ottelijoilleen tukea ja kannustusta. Thaimaa oli menettänyt kaksi supertähteään semifinaaleissa, mutta maajoukkue palautti ylpeytensä voittamalla 6 kultamitalia ja parhaan miesjoukkueen palkinnon. Venäjän joukkue ei pettänyt fanejaan, vaan voitti neljä kultamitalia.

“Overall Team Winner” pokaalin, joka määräytyi yhdistämällä mitalit sekä miesten että naisten painoluokista, meni Venäjälle. Ruotsi pokkasi parhaan naisten joukkuepalkinnon. Turnauksen parhaaksi ottelijaksi valittiin Valko-Venäjän Andrei Kulebin.

Artem “Lion” Levin otteli vakuuttavasti, voittaen MM-kultaa. Belgian Marc de Bonte kykeni laittamaan vastaan nelinkertaiselle IFMA:n maailmanmestarille, osoittaen, että Belgia kykenee tuottamaan MM-mitalisteja.

Venäjän Artem Vaikhitov voitti kultaa, osoittaen terävyytensä Ruotsin Sy Sadibouta vastaan.

Andrei Kulebinin otteissa näkyi koko Muaythai arsenaali, voittaen saksalaisen Juri Kehlin.

Illan viimeinen finaali oli “showstopper”. Alle 91 kiloisten Dzianis Hancharonakin (Valko-Venäjä) ja Yusuf Ibqagimovin (Uzbekistan) kohtaaminen. Yleisö seisoi suurimman osan ottelusta ja rummutti jaloillaan areenan lattiaa, kun kevyen raskaan sarjan jätit iskivät yhteen yhä uudelleen ja uudelleen. Hancharonak voitti ottelun ja yleisö antoi molemmille taistelijoille valtaisat aplodit.

Thaimaan mitalistit

MM-kultaa Dzianis Hancharonauk BLR -91kg

MM-kultaa Artem Vakhitov RUS -86kg

MM-kultaa Andrei Kulebin BLR -67kg

MM-kultaa Artem Levin RUS -81kg