Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

#71485

tku

Osallistuja

Thaimaalainen huippuammattilainen osallistuu thainyrkkeilyn MM-kisoihin

Huippuammattilaisen Kem Sitsongpeenongin osallistuminen syyskuisiin thainyrkkeilyn amatöörien MM-kisoihin herättää ihmetystä ja ihastusta. Amatöörien MM-kilpailuiden 67-kilon sarja saa kovan ennakkosuosikin Rajadamnernin, WMC:n ja WBC:n maailmanmestarista. Motivaattorina Kemillä on Yokkao varustesponsorin lupaama miljoona bahtia eli 27 892 euroa. Sarjan moninkertainen mestari Valko-Venäjän Andrei Kulebin tulee saamaan kovan vastustajan mikäli aikoo jälleen mestariksi ja kuittaamaan valtioltaan bonusrahan kultamitalista. Suomesta sarjaan osallistuu Antero Hynynen, jonka parhaat saavutukset MM-kisoista ovat pronssia vuosina 2003 ja 2007.

Thainyrkkeilyn amatöörien mm-kilpailut ovat aina katsoneet ammattilaisten osallistumista läpi sormien, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun täysiverinen huippuammattilainen (ts. ei ole koskaan ollut amatööri) on mukana turnauksessa.

Kemin matsi muutaman kuukauden takaa. Eikä kestä täyttä aikaa.
[youtube:enaycfqv]http://www.youtube.com/watch?v=2CeAxWjAGAk[/youtube:enaycfqv]