Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä Vs: Re: 6. – 13.9.2012 IFMA MM-kilpailut Pietari, Venäjä

#71567

P.L.

Jäsen

MM-KISAT 2012 – KOLMAS KISAPÄIVÄ 9.9.

Miehet B-kehä -67 kg
Jari Ollonen – Hassanov Sanjarbek (UZ), pistein

Helsingin Jari Ollonen sai vastaansa vasenkätisen uzbekistanilaisen. Sanjarbek käytti aktiivisesti takimmaisen jalan potkua ja pysytteli paljon Jarin lyöntien ulottumattomissa. Jari osui paikoitellen hyvin, mutta ottelun edetessä Sanjarbek kiristi tahtia ja sai Jarin pakittamaan. Pistevoitto Uzbekistanille.

Juniorit -75 kg
Miro Koliseva – Mihovil Cuzic (CRO), pistein

Hyvinkääläinen ja melko kokematon Miro Koliseva sai ensimmäisissä arvokisoissa vastaansa kokeneemman Kroatian Mihovil Cuzicin. Miro otteli hyvin ja onnistui napsimaan enemmän osumia lähiottelussa. Etäisyydellä kroatialainen oli kuitenkin parempi ja matsi tuomittiin hänen hyväkseen. Mirolta ottelu oli lupaava näyttö tulevaisuuden arvokisoja ajatellen.

Miehet B-kehä -81 kg
Jussi Santalahti – Johan Herö (SWE) , pistein

Jussi Santalahti sai lauantain walk over-pettymyksen jälkeen vastaansa pohjoismaiden mestaruuden voittaneen Johan Herön. Jussi aloitti ensimmäisessä erässä omintakeisen prässäämisensä ja painosti jatkuvasti lähelle vetämään polvia. Kun kehätuomari keskeytti lähiottelutilanteen, Jussi juoksi heti villivarsan lailla taas lähelle antamatta Herölle tilaa hengittää. Kolmannessa erässä ruotsalaiselle laskettiin lukua, josta hän kuitenkin palautui hyvin neljänteen ja viimeiseen erään. Ottelun loppu oli melko tasaista, mutta kolmen selvästi viedyn erän jälkeen oli syytä odottaa, että turkulaisen käsi nostetaan voiton merkiksi. Käsittämätöntä kyllä pistetuomarit antoivat ottelun Herölle äänin 3-2. Suomen joukkue olisi tehnyt tuomiosta protestin IFMA:lle, mutta B-sarjassa se ei ole mahdollista.