Vs: Re: 7.2.2013 Jomhod vs Somrak II, ja 162 000 euron veto!

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 7.2.2013 Jomhod vs Somrak II, ja 162 000 euron veto! Vs: Re: 7.2.2013 Jomhod vs Somrak II, ja 162 000 euron veto!

#72311

P.L.

Jäsen


Somrak voitti Jomhodin pistein

Torstaina käyty thainyrkkeilylegendojen uusintaottelu Jomhod Kiatadisakin ja Somrak Kamsingin välillä osoitti, että rentous ja pelisilmä ovat ylivertainen ase fyysisempää ottelijaa vastaan. 40-vuotias Somrak piti lupauksensa ja tasoitti tilit viime joulukuussa Jomhodille kärsimänsä tappion jälkeen.

Loppuunmyydyssä Rachadamnoen stadionissa käydyssä ottelussa ikääntyneet mestarit kamppailivat tutuilla vahvuuksillaan: Jomhod lujilla potkuilla ja Somrak yleisellä tarkkuudella. Ottelussa 42-vuotias Jomhod hallitsi keskikehää ja oli aktiivisempi, mutta Somrak katsoi rauhassa paikat vahvemmille iskuille. Somrak teki huomionarvoisia osumia etenkin lyönneillä, polvilla ja muutamalla kyynärpäällä.

Kunnian lisäksi Somrak ansaitsi itselleen hyvän tilin, sillä kuuden miljoonan bahtin (n. 150 000 euroa) ottelupalkkio on suurin koskaan thainyrkkeilyottelusta maksettu summa Thaimaassa.

Miesten edellinen kohtaaminen oli aluksi tasainen, mutta kääntyi lopulta paremmassa kunnossa olleen Jomhodin hyväksi. Ottelun jälkeen Somrak vaati heti uusinnan ja sanoi olleensa sairaana usean päivän ajan ennen ottelua.

Suomessakin vuosia asunut Jomhod Kiatadisak on nuoruudessaan voittanut thainyrkkeilyn arvostetuimpien stadioneiden Lumpinin ja Rachadamnoen mestaruudet sekä lukuisia maailmanmestaruuksia. Titteliensä lisäksi Jomhod tuli tunnetuksi raudanlujasta fysiikastaan.

Somrak Kamsing puolestaan on voittanut olympiakultaa nyrkkeilyssä. Hän on ollut myös ranking-ykkönen sekä Lumpinilla että Rachadamnoella, mutta stadioneiden mestaruusotteluissa häntä ei koskaan nähty. Ottelemisen lisäksi Somrak on tehnyt uraa laulajana ja näyttelijänä.

http://www.fightsport.fi/muut-lajit/thainyrkkeily-somrak-voitti-jomhodin-pistein