Vs: Re: 9.4.2011 Turku Sport & Extreme Expo 2011

Uutiset Foorumit Kilpailutoiminta Kilpailut 9.4.2011 Turku Sport & Extreme Expo 2011 Vs: Re: 9.4.2011 Turku Sport & Extreme Expo 2011

#69416

tku

Osallistuja

Kiitokset järjestäjille! Toivottavasti tämä mainio tapahtuma jatkuu ensi vuonna. Oli mielenkiintoista ohjelmaa, näytöksiä, voimailua (!), kamppailua, tivolipallon lyömistä, junnuthaita ja kansanedustajaehdokkaat vetämässä köyttä eri suuntiin. Kaikkea ohjelmaa ei edes jaksa luetella. Näytteilleasettajilta löytyi yhtä sun toista extremelajia, vapaasukellusta, aussifutista, kalliokiipeilyä, laskuvarjohyppäämistä jne. Reikäpäille messut oli siis melkoinen karkkikauppa.

Tivolipallon SM:n nappasi TTBC:n riveissä vuosia sitten otellut Aki Nissi, joka jätti takakädensuorallaan muut taakseen. Kehäkuuluttaja Tuukka Koistisen vasemman käden koukku näytti tivolipalloon lyötynä siltä, ettei mies ensimmäistä kertaa laittanut kättään nyrkkiin. Romaanit olivat hyvin edustettuina tivolipallokisassa ja mitalisijoillekin päästiin. Hauska ohjelmanumero, mutta miksei voimalyöntisäkkiä ollut paikalla?

Veikkaan, että Xtreme Martial Artist Elmeri Rantalaisen esitys oli monien naisten mieleen ja olihan se hienoa katseltavaa, kun niitä voltteja vedettiin.

Jos jotain jäi ihmetyttämään miksei thainyrkkeilyotteluissa soitettu ottelumusiikkia tai tehty ram muayta, niin se ei ollut tarkoitus. Järjestäjillä ei tullut asia mieleen ja harvemmin ottelijoiden tai tuomareiden kasseista matsimusaa löytyy.

Thaimatsit tuntuivat olevan yleisön mieleen. Kaksi kertaa kokeneempaa Ville Aaltoa haastanut Daniel Forsberg antoi kyllä myrskyvaroituksen, mutta “vanha mestari” hoiti ottelun loppupuolen rutiinilla. Puolueellisesti sanon, että tämä oli vuoden 2011 paras miesten thainyrkkeilymatsi Suomessa. Kokenut mestari vs. vahva haastaja asetelma toimii aina. Punnituksessa Daniel oli sarjaansa alipainoinen, vaaka näytti 79,5kg.

Pokin ja Jussin ottelussa viimeisessä erässä vauhtia piisasi. Kyynärpäälyönnit ja polvipotkut päähän pitäisi saada junnujenkin (>15v ?) matseihin.